outfaced написа:и въобще за комбинацията спирачки и скорости в едно ... някакви съществени негативи?
още повече, че за тез пари, ако се взимат отделно, май няма нищо свястно да излезе така или иначе. Така или иначе не става дума за някакво съществено юркане. Смяната се наложи, щот в момента съм с REVOSHIFT (grip shift тип май се водят), които са си като цяло здрави, ама стават само за градско каране. И плюс тва ми се скапа резбата на едната ръкохватка и трябва и те да се сменят. И за финал със сегашната комбинация лостчето на спирачките ми идва една идейка по далеч от колкот ми се иска.
Ползвах преди по-ниския клас на Шимано - Acera ST-EF35-7 и нямам абсолютно никакви забележки. Говорим за XC каране по Витоша с V-брейкове и шимански дерайльори!!! Работеха си перфектно.
Така че не смятам че Аливиото няма да го правят.
Още повече, че палцовите команди за мен са класи над Грип шифта, бил той и Рево!
Ако въпросът ти е и за цената, че не ми стана много ясно - навсякъде са по толкова.
Относно неудобството, че ти е далеч лостчето, предполагам че моделът е
този, а в
инструкциите му струва ми се позиция 9 е точно това от което се нуждаеш?
ПП
А заглавието си го копирал чудесно, но ръкохваДки звучи зле. Пък и такива не видях.
Edit: Честито! Да си ги ползваш със здраве!