та съм се ориентирал кам шимано brm465 та това добър избор ли е и дали може да се вземи нещо което да спира просто добре!
465 е най-ниския клас на Shimano. Може би е по-добре да изчакаш няколко дни да обявят Коледно намаление и си вземи 495.photographer написа:Трябва ми някаква нова предна дискова сприрачка до 75лв защото си изкривих ротора на старата но какво друго да се очаква от промакс![]()
та съм се ориентирал кам шимано brm465 та това добър избор ли е и дали може да се вземи нещо което да спира просто добре!
photographer написа:ротора си е крив фабрично, но просто не го видях. не карам само градско повечето е в гората но е меко почти само по патечки без скокове
photographer написа:то да си призная аз наистина карам с зуум 650 гордо (просто така беше заводско иначе щеше да е с друга вилка ) и може и за това да се криви а ти с каква вилка си че тази мойта взе да ни ми харесва напоследък
Новата ми вилка е RS Tora 289. Сравнено със зумчето сцеплението на предната гума по неравни черни пътища и пътеки е много-по голямо и предната спирачка спира осезаемо по добре.
Admin написа:@photographer
Не е по-добре. XCR е по-хубава вилка от Zoom, но все пак си е с пружина и еластомер, няма да усетиш драстично подобрение. Ако ще сменяш вилката, спестявай за нещо с маслена амортизация, т.е. за клас 300-400лв. и нагоре.
Назад към Начален клас велосипеди и компоненти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта