D-RIDER написа:Нещо рамката не ме кефи пък за компонентите да не говорим ама щом си решил да ги сменяш по добре смени рамката и сси напраи хубаво колело.
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
TeDo_BaPHa написа:D-RIDER написа:Нещо рамката не ме кефи пък за компонентите да не говорим ама щом си решил да ги сменяш по добре смени рамката и сси напраи хубаво колело.
A защо като чуете нещо ралично от РАМ все плюете върху негоговоря за българките марки)
maxvolume написа:Ей "did".. виж се къв си ЦЪРВУЛ бе.
TeDo_BaPHa написа:D-RIDER написа:Нещо рамката не ме кефи пък за компонентите да не говорим ама щом си решил да ги сменяш по добре смени рамката и сси напраи хубаво колело.
A защо като чуете нещо ралично от РАМ все плюете върху него,говоря за българките марки)
TeDo_BaPHa написа:A защо като чуете нещо ралично от РАМ все плюете върху него,говоря за българките марки)
този велосипед си е Leader така или иначеkpax написа:TeDo_BaPHa написа:A защо като чуете нещо ралично от РАМ все плюете върху него,говоря за българките марки)
Във всяка област има лидери и имитатори. Аз предпочитам да купувам от първите. Остава ми приятното усещане, че съм си дал парите на когото трябва, а не само за каквото трябва. Приемам го за обща потребителска култура, която помага на компаниите с визия да вървят напред.
Назад към Начален клас велосипеди и компоненти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта