помощ за избор

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с цена до 1200 лв. (за твърдаци) и до 1800 лв. (за байкове с двойно окачване), независимо от предназначението им, както и за компоненти, определени от производителя им като начален клас в планинското колоездене.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

помощ за избор

Мнениеот Vic » Сря Окт 01, 2008 2:25 pm

Здравейте , намислил съм да си купя "Drag Matathon" , виждам по сайтовете ,че и спринт прадлагат т.н. сити байкове, та молбата ми е да ми кажете Вашето мнение за качествата на окомплектовката,сглобките, частите и т.н. Преди съм карал старт шосе (преди много години) после - МТБ "Superba" , което вече доста остаря , а и не ми е удобна рамката. За съм 181 см. и 100 кг. Искам удобно колело за градско . Разбира се, че проверих какво е писано до сега по темета маратон, но не намерих сравнение м/у многото сити байкове .
Благодаря Ви предварително.
Vic

Рейтинг: 1200

Мнениеот mira_sm » Нед Окт 05, 2008 1:53 pm

Аз нищо не мога да ти кажа за качеството на частите и т.н., защото не им разбирам особено, обаче имам такова отскоро и хората казват, че било добро за тия пари. :D Само че съм по-малко от 1,81 и от 100 кила.
Само не знам защо "дръжките" на кормилото трябва да сочат назад към каращия и да се налага да си кривя ръцете - или от китките настрани, или лактите - по такъв начин, че сега имам нещо като мускулна треска(?) в китките... абе, лека, съвсем лека болка в тях. Требе да може тва кормило лесно да се смени, надявам се? Или вероятно грешката е у мен, щото сигурно си има смисъл такава форма? 8)
Аватар
mira_sm

Рейтинг: 1210

Назад към Начален клас велосипеди и компоненти