Не!DYNAMIC написа:Та главния ми въпрос е ще издържи ли рамката на AllMountain??
Новак написа:аз не съм от специалистите ма имам тоя байк и съм го водил по разни бабуни там сега се уча да скачам с него. Единственото сериозно което съм правил е предполагам 1 дроп от 70-80см (тежа 55кг зависи ти колко тежиш) и издържа даже го усетих доста меко![]()
колкото до клаймбъра 1 приятел си зе ся караме заедно пробвал съм ги и 2те и мойто повече ме радва
Новак написа:аз не съм от специалистите ма имам тоя байк и съм го водил по разни бабуни там сега се уча да скачам с него. Единственото сериозно което съм правил е предполагам 1 дроп от 70-80см (тежа 55кг зависи ти колко тежиш) и издържа даже го усетих доста меко![]()
колкото до клаймбъра 1 приятел си зе ся караме заедно пробвал съм ги и 2те и мойто повече ме радва
Новак написа:Номада от коя година е щото аз преди да си зема ендурото 4 години карах с 1 номад(2003 или 2004 модел) и 4 години какво не го правих колелото НИКВИ проблеми само 1 вътрешна гума съм му сменил (само като скачах китките имаха проблем...) мн железно колелце в всички смисликолкото до коментара не всички имаме парите аз лично съм на 14 повече пари В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ не можех да изпрося от наште за байк избрах си това и далеч не съжалявам
Назад към Начален клас велосипеди и компоненти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 17 госта