Възможно е твърдак да се изполлзва за спускане. Посочените от теб рамки не са идеалните за целта, но за цената си вършат някаква работа. Все пак не прекалявай с изпълненията с такава рамкаgesh*fresh написа:Значи впроса ми е взможно ли е рамка твърдак пример: Drag Assault или Climber да се използва за спускане ?
Да, прав си. А и има хора, които могат да минат DH трасе без да потрошат въпросните рамки, има и хора, които ще ги прецакат на далеч по-лесно трасе. Границата е много размита и не може да се даде точен отговор. На всичкото отгоре, може дадено трасе за един да бъде DH, за друг - XC спускане... По темата, не мога да ти кажа кой е по-добър. Нямам изградено мнение относно assaut-аxFx написа:Производителя е опредилил за какво са предназначени рамките,друг въпрос е ти за какво ще я използваш.Да-не е желателно да се подлага рамката на такова натоварване и с риск,че голяма част от аудиторията може да се засегне,искам да попитам-какво разбирате под определението "лек ДХ"?Не знам за другите,но аз не се възпирам от някакви дисциплини,карам както ми е кеф...
gesh*fresh написа:Значи впроса ми е взможно ли е рамка твърдак пример: Drag Assault или Climber да се използва за спускане ?
Опитай да ги търсиш на български.Благодаря за савета Админе но тарсих така и не успях да намеря! А може би не съм тарсил достатачно.
И моят съвет е да започнеш именно с твърда рамка! Така ще имаш усет към колелото за напред, а не то да гази всичко под теб, ти само да се возиш отгоре
Назад към Начален клас велосипеди и компоненти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 10 госта