kotka12 написа:най-бързо обаче било оранжавото в съчетание с вилка дето вади много ход
mtbmo написа:...Ф4...
...шок 190...
...вилка 160...
Pho3nix написа:най-добре първо започни, ако ще се учиш, с един твърдак. Или ако толкова настояваш за меко посъбери повечко пари за някой Ф6, тя сега нова е 680 с включен шок за 200 и нещо, значи 2ра употреба ще можеш да си намериш на добра цена
KoZa V aTakA написа:Pho3nix написа:най-добре първо започни, ако ще се учиш, с един твърдак. Или ако толкова настояваш за меко посъбери повечко пари за някой Ф6, тя сега нова е 680 с включен шок за 200 и нещо, значи 2ра употреба ще можеш да си намериш на добра цена
за скокове с твърдакне ми се струва много хитро
kotka12 написа:най-бързо обаче било оранжавото в съчетание с вилка дето вади много ход
Pho3nix написа:KoZa V aTakA написа:Pho3nix написа:най-добре първо започни, ако ще се учиш, с един твърдак. Или ако толкова настояваш за меко посъбери повечко пари за някой Ф6, тя сега нова е 680 с включен шок за 200 и нещо, значи 2ра употреба ще можеш да си намериш на добра цена
за скокове с твърдакне ми се струва много хитро
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@Ozzie
mtbmo написа:PnXRealM ми да. Много ме изкефи твойто Ф4.А и колко си висок и колко тежиш?
Назад към Начален клас велосипеди и компоненти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта