kotka12 написа:най-бързо обаче било оранжавото в съчетание с вилка дето вади много ход
little-boy4 написа:еми тои аз имам какска наколенки и налактници........
Глупости. Това, че не можеш да караш не значи, че твърдите рамки са само за шосеneo92 написа:little-boy4 написа:еми тои аз имам какска наколенки и налактници........
повярвай ми да караш по неравно с твърдак е гадно усещане - ако караш малко повече седнал няма да си чувстваш задника
neo92 написа:little-boy4 написа:еми тои аз имам какска наколенки и налактници........
повярвай ми да караш по неравно с твърдак е гадно усещане - ако караш малко повече седнал няма да си чувстваш задника
kotka12 написа:най-бързо обаче било оранжавото в съчетание с вилка дето вади много ход
neo92 написа:вземи си за тиа пари нещо 2ра ръка и да знаеш че караш колело
просто на cross не можеш да разчиташ ...
ако си решил да си вземеш такава рамка си вземи един drag climber
hitar_potter написа:Глупости. Това, че не можеш да караш не значи, че твърдите рамки са само за шосеneo92 написа:little-boy4 написа:еми тои аз имам какска наколенки и налактници........
Quasar написа:....обаче да си сигурен че челото е на 1 1/8 инча иначе си прецакан и не можеш сложи свястна вилка
KoZa V aTakA написа:neo92 написа:вземи си за тиа пари нещо 2ра ръка и да знаеш че караш колело
не мисля че drag climber е много по-удачен вариант, защото тои също има свойте проблеми. Повечето от рамките на climber са криви при пивотите за v-brake и при ушите за дисковата. Понякога кривината само дразни окото, но понякога е толкова голяма че пречи да се настрои коректно спирачката.
Teodor40 написа:Quasar написа:....обаче да си сигурен че челото е на 1 1/8 инча иначе си прецакан и не можеш сложи свястна вилка
Малко си в грешка
KoZa V aTakA написа:neo92 написа:вземи си за тиа пари нещо 2ра ръка и да знаеш че караш колело
не мисля че drag climber е много по-удачен вариант, защото тои също има свойте проблеми. Повечето от рамките на climber са криви при пивотите за v-brake и при ушите за дисковата. Понякога кривината само дразни окото, но понякога е толкова голяма че пречи да се настрои коректно спирачката.
Ти какви глупости пишеш! Абе, вие чувате ли се?
П.П. Слушайте neo92. Той е напред с материала, вече и съвети дава![]()
neo92 написа:KoZa V aTakA знам за тези недостатъци на climber-a , но мисля че на drag може да се разчита повече отколкото на cross
KoZa V aTakA написа:и теодор4о би ли ми пояснил кое е глупост от това което написах ?
Назад към Начален клас велосипеди и компоненти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта