- Как да те посъветваме като не си сложил в профила си град. Ако си от Сф. в сервиза на Дженко в Младост 2 има втора употреба колела. Често пъти има в по-малките веломагазини също оставен по някой друг велосипед втора ръка за продажба. В магазнина на Нахи в Дръвеница също може да питаш. Има и във форума прилични оферти от време на време, но предвид, че наскоро поскъпнаха цените на новите колела, вече 200лв. и за старо колело няма да ти стигнат, ако искаш да е поне малко прилично.Кажете ми, моля, за конкретни марки и модели и някой може ли да ме посъветва за магазин с велосипеди "секънд хенд"(ако не е срещу правилата на форума)
Не го гледаш,защото там имаше драг гризли преди два-три дни (стария модел,но в много добро състояние) за 70 лв.Не е кой знае какво,но е по-добро от спринт леопард и драг хакер,които,пък от своя страна са най-доброто в ценовия си клас.http://www.mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?t=51048nito написа:Гледам редовно раздел "пазар", но не искам да си взимам отделни части... искам го готово.Профилактиката не ме притеснява. Кажете ми, моля, за конкретни марки и модели и някой може ли да ме посъветва за магазин с велосипеди "секънд хенд"(ако не е срещу правилата на форума)... Някой пич, който разбира...
Назад към Начален клас велосипеди и компоненти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта