HT1 в City Cruiser

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с цена до 1200 лв. (за твърдаци) и до 1800 лв. (за байкове с двойно окачване), независимо от предназначението им, както и за компоненти, определени от производителя им като начален клас в планинското колоездене.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

HT1 в City Cruiser

Мнениеот Overlorda » Вто Мар 17, 2009 2:46 pm

Здравейте :)
Имам си еднo HT1 да си го търкалям насам натам. По стечение на обстоятелствата не ми остава никакво време за хубаво крос кънтри каране и май-май си остава само ходенето до работа и някое и друго късо асфалтово маршрутче, така че съм решил да го обърна в нещо по градски тип.
Сложих му вече едни 1,5 гуми за да се търкаля по-добре. Сега остава само една твърда вилчица да му сложа отпред (не че и с текущата не става ама нещо не ме кефи а и като цяло искам да сменя нещо :) ).
Разгледах из бълграските онлайн магазини но не си харесах нищо :( После разгледах и из chainreaction и wiggle но там настана малко объркване вече :confused: Има ги с различни дължини,материали и т.н. На повечето от тях пише че са за DJ или Street е намерих и една-две на които пише за крос кънтри/тоуринг.
Малко идеи ще са много добре приети, а и рамката е 20". Приемат се всякакви предложения от тука и навънка :)
Мерси предварително.
Едит1: много ще е хубаво ако вилката събира и гуми до 2.0 като за зимата (Larsen TT в наличност).
В името на добрата бира !
Аватар
Overlorda

Рейтинг: 1270

Мнениеот манджа » Вто Мар 17, 2009 7:28 pm

http://screambikes.eu/product_info.php? ... ts_id=1451
В описанието е казано че е за стиит ,но мисля че ще ти послужи за целта ;)
Pulse STR
Аватар
манджа

Рейтинг: 1454

Мнениеот KoZa V aTakA » Вто Мар 24, 2009 10:17 pm

аз съм с такова колело също е 20ска само че от по-старите модели :) не бих сменил вилката защото ако не исках преден амортисиор немаше да си го зема, но колелото си е твое ти си решаваш а иначе за гумите мисля че стават :)
KoZa V aTakA

Рейтинг: 1060

Назад към Начален клас велосипеди и компоненти