Screambikes написа:Велосипед Drag Grand Canyon Comp
Наличност: На склад
445,00 лв.
зaщо Drag?ico 1 написа:Според мен,когато два велосипеда са с почти еднаква окомплектовка(монтаж) трябва да се вземе по-евтиния. Освен това вилката на аполон-а е по-добра и по-малко разхлопваща се.
@EccentricMOTION ,като е"драг" да не е от златните ръце на баба?
cs16exe написа:Имам 5 колелета SPRINT AURORE на 85% сглобени чисто нови ако някой се итересува продавам ги ЦЕНА 120 лв
за повече инфо питайте
Night_Falcon написа:cs16exe написа:Имам 5 колелета SPRINT AURORE на 85% сглобени чисто нови ако някой се итересува продавам ги ЦЕНА 120 лв
за повече инфо питайте
Абе не разбра ли да не оакваш целия форум с тия твои 5 спринта. Пускай обявите си САМО ТУК!!!!
Производителя написа:Вилка подходяща за Allmountain/Enduro; Ход 140 mm
EccentricMOTION написа:Става и за ДХ, МХ, ЦХ и всичко каквото се сетиш с ~Х в него....
Виж монтажа...
Гуми: CAMEL 26x1.95 ?!
Вилка: RST RAPID ELITEПроизводителя написа:Вилка подходяща за Allmountain/Enduro; Ход 140 mm
Скорости: SHIMANO ACERA
Заден V-brake, преден декланшор ?!
Какво му е за ДХ в този монтаж? Рамката с дупка в нея или вилката за 190лв?
Относно: RE: Maxcom Constacts Form
Дата: Вторник, 2009, Август 4 08:52:29 EEST
Здравейте
Тъй като рамката е предвидена за по-нестандартно каране, този отвор е дизайнерско решение с цел рамката да се различава от всички останали. Това по никакъв начин не променя функционалността на рамката, просто я прави по-ефектна.
Best Regards,
Doychin Danov
Aftermarket Manager
SPRINT LTD
1 "Goliamo Konarsko Shosse" str.
4000 Plovdiv, Bulgaria
Производителя казва: фешън-дупка
Cornbug написа:Хмм Блока-а рамката е 100 лв монтажа може да излезне към 500 с един Дарт 1 втора ръка или да ка жем 700 да е добре и ако си замине зимаш нова все пак 100 лв и караш като луд . Има един недостатък Задните уши за диск се късат. Предна диск задна V ако имате пари хидравлично. Рамката не е лоша но не и добра.
Назад към Начален клас велосипеди и компоненти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта