Избор на велосипед !!!

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с цена до 1200 лв. (за твърдаци) и до 1800 лв. (за байкове с двойно окачване), независимо от предназначението им, както и за компоненти, определени от производителя им като начален клас в планинското колоездене.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Избор на велосипед !!!

Мнениеот rockamring » Нед Сеп 06, 2009 3:33 pm

Здравейте хора...искам да си купя някакво колело което да става за дълъг път (имам един обикновен Cross който е машина ...правя си екскурзий с него за по 2-3 дена и изминавам по над 300км без никакви технически проблеми) но искам да си взема ново колело и да правя по големи преходи.Карам предимно по асвалтирани пътища и много рядко по черни...какво ще ми препоръчате?...
от доста време съм хвърлил око на шосейните колела,ама незнам дали са здрави(говоря за колело от порядака на 500-700 лева)
rockamring

Рейтинг: 1200

Re: Избор на велосипед !!!

Мнениеот k0k0 » Нед Сеп 06, 2009 8:53 pm

rockamring написа:Здравейте хора...искам да си купя някакво колело което да става за дълъг път (имам един обикновен Cross който е машина ...правя си екскурзий с него за по 2-3 дена и изминавам по над 300км без никакви технически проблеми) но искам да си взема ново колело и да правя по големи преходи.Карам предимно по асвалтирани пътища и много рядко по черни...какво ще ми препоръчате?...
от доста време съм хвърлил око на шосейните колела,ама незнам дали са здрави(говоря за колело от порядака на 500-700 лева)

Ако караш само шосе наистина можеш да си вземеш един Драг Блейд и да си караш с него, защото ще ти е много по-леко. Но нали ти е ясно, че с шосейно колело не можеш да караш по черно !
Аватар
k0k0

Рейтинг: 1419

Мнениеот Bolverk » Пон Сеп 07, 2009 10:01 am

Аз бих препоръчал от българският пазар още няколко колелета:

Драг Grand Cannon, Cross Crosbow, Cross Razor и новото прозиведение на РАМ CT. Принципно намирам първият от изброените за най-добър в това което си описал само с едно уточнение че може да му се сложи твърда вилка.
Времето убива !
Надеждата умира последна - заедно с теб !
Аватар
Bolverk

Рейтинг: 2000

Мнениеот hitar_potter » Пон Сеп 07, 2009 11:35 am

Bolverk написа:Драг Grand Cannon,

*Canyon ;)

В сайта на скриймбайкс, обаче има грешки за окомплектовката на Grand Canyon Comp...
Изображение
Аватар
hitar_potter

Рейтинг: 2000

Назад към Начален клас велосипеди и компоненти