sailman написа:удачния избор е този - http://screambikes.eu/glavini/glavini-m ... -m525.html
Главината е доста здрава, карал съм такава около две години и проблеми не съм имал с нея (нито с лагери, нито с свободното движение)
Основния и недостатък в мойте очи е теглото, но предвид това че я сравняваме с Formula DC 32, мисля че това съображение може да отиде на заден план.
...колко струва наплитането на капла във Веломания и БАС?И въобще във Веломания на бул.България имат ли сервиз и човек,който се занимава с плетенето?
wicked_bro написа:мисля е всички сме интелигентни хора и си говорим за едно и също нещо.Всички вие сте прави..радвам се че отзивите за главината са добри а нашата държава има способността да оставя стоката да залежи,така че надежда има.аз притежавам главина ХТ с болтове но е с 32 дупки,така че съмнението за съществуването им е безпредметно.За мен остава само надеждата да си намеря с 36 дупки....
veskoz написа:[img]...[/img]
Аз мислех за тази. Старичка е, но я има тук там
Stanev написа:При близнаците, след тунела на НДК, плетенето е 7 кинта
azze написа:Stanev написа:При близнаците, след тунела на НДК, плетенето е 7 кинта
Съмнявам се.Там изправянето е 6,няма начин плетенето да е 7.
Аз реших да направя така - отивам до БАС да проверя за DC32,понеже питах дали имат и ми казаха да проверя на място(а може и просто да им звънна![]()
).След това,ако имат я взимам от там и отивам до Веломания за плетенето.Голяма разходка ще е
.Ако я нямат Формулата в БАС,ще видя дали я има във Веломания.Ако и там я нямат - Deore 525 или нещо друго според възможностите ми.
Pr3d4t0R написа:Доброто наплитането е даже по-важно от качеството на компонентите.
Назад към Начален клас велосипеди и компоненти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 15 госта