veskoz написа:Как да няма смисъл?! Я виж човека как го е пипнал само... с мерак.![]()
maxvolume написа:Ей "did".. виж се къв си ЦЪРВУЛ бе.
otka4al4o написа:Доста добре е заварена, определено. Аз не бих се притеснявал с такива масивни подсилки, но имай предвид че рамката вече е отслабена, така че има вероятност да се сцепи отново.
subritual написа:Добре са я подсилили.
Ама щом така ги пукаш,то значи това не е твоята рамка.Имай впредвид, че следващия път може би няма да е спукване,а счупване![]()
Колко килограма тежиш?
BRAMBARA написа:DRAG F5 ... се кара с 190мм шок и с 170мм вилка и почти само Dh
did написа:BRAMBARA написа:DRAG F5 ... се кара с 190мм шок и с 170мм вилка и почти само Dh
EccentricMOTION написа:Чакаме отговор в "аз счупих" и коментари "тази рамка не става за нищо"...
Продай рамката на човек който ще я използва според предназначението и. Не си я носил на заварчик, на тенекеджия си я носил май...Ще патиш с тези подсилки, дано като се къса, да се къса докато го сваляш по стълбите, поне ти да не пострадаш. Не разбрах само въпроса ти, който по-скоро е реторичен. Ти не питаш - хвалиш се със свинщината, която си направил. Приятелски съвет - не рискувай братле с такива експерименти.
EccentricMOTION написа:...ще я използва според предназначението и....
BRAMBARA написа:Въпроса ми е дали ще има полза от тези подсилки?
joropc написа:Аз бих те изгонил от магазина.
Ozzie написа:joropc написа:Аз бих те изгонил от магазина.
бих добавил
"и убил с камъни"
EccentricMOTION написа:Чудесно! С радост да си я караш и един приятелски съвет - не я карай с повече от допустимия ход на вилката +/-10мм. На какво се спря ?
Назад към Начален клас велосипеди и компоненти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта