dancho717 написа:Здравейте.Препоръчайте ми спирачки за рам хт.1(може и различни).Какъв ротор мога да сложа отпред и какъв отзад (41 кг ако това има значение) Цена до 100 лева.(само на казвайте бб5)
veskoz написа:Аз лично бих ти препоръчал да не караш различни спирачки. Роторите ти за това колело и тегло - 160mm.
Би ли споделил защо да не е BB 5?
Бих ти препоръчал именно нея или Shimano BR - M475 които от опит мога твърдя, че са отлични спирачки за цената си.Цената на накладките също е важен фактор при избора на една от няколко спирачки с приблизително еднаква цена за цял комплект.
venci95 написа:...аз съм склонен да твърдя,че бб5 би била способна да издържи дори лек Дх,камоли Хс или Ам!...
dancho717 написа:Ще е проблем ли да сложа 180-185 мм ???
dancho717 написа:Дарт 1 еЩе я сменя след време... (благодаря ти много за бързия отговор
)
azze написа:Ако е Дарт 1 - 160мм.От зад мисля,че пак максимума е 160.
dancho717 написа:Сменихте ми мнението..ще са бб5-ци,но пък тези ротори 160 мм не ме кефат...Ще е проблем ли да сложа 180-185 мм ???
veskoz написа:dancho717 написа:Сменихте ми мнението..ще са бб5-ци,но пък тези ротори 160 мм не ме кефат...Ще е проблем ли да сложа 180-185 мм ???
Няма проблем. Щом те кефи повече. Не че ще има смисъл и разлика......въпрос на кинти.
Назад към Начален клас велосипеди и компоненти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта