Fanatico написа:за мен хакера е решението.
kaliopo написа:Показаото от теб колело излиза около 520лв и май не е за тази тема.
sprinta написа:Аз също си търся колело докъм 300 - 400 лв. и за сега съм се спрял Drag Grizzly. Я си кажете мнението за него.
До 350 лв "драг гризли", до 400 лв "спринт аполон". Писано е много във форума и за двата велосипеда.DonDanito написа:виж също и спринт аполон ~ 400 лв.
Изборът е твой, но не забравай да отделиш пари за екипировка.До 350лв "драг гризли до",400 лв "спринт аполон"
eksa написа:Е,ако под един к*р над земята разбираш 5 метра ,тогава евала.
sprinta написа:Я си кажете мнението за него.
maverick4o написа:http://www.sportdelivery.com/catalog/product_info.php?cPath=21_124&products_id=1540&osCsid=c723aaaf9ce10a1eebd3032255e0929b Още една добра алтарнатива.Но трябва да е с скосената рамка като това което съм показал защото иначе е много не удобно(един приятел таркаля такова).А и комплектовката му е що годе добра.![]()
azze написа:"Аполон" е МНОГО по-добър избор.
maverick4o написа:Още една добра алтарнатива, но трябва да е със скосената рамка като това което съм показал, защото иначе е много неудобно(един приятел таркаля такова), а и окомплектовката му е що годе добра.![]()
eksa написа:Е,ако под един к*р над земята разбираш 5 метра ,тогава евала.
sprinta написа:Аз също си търся колело докъм 300 - 400 лв. и за сега съм се спрял Drag Grizzly. Я си кажете мнението за него.
Назад към Начален клас велосипеди и компоненти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта