Drag Instinct

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с цена до 1200 лв. (за твърдаци) и до 1800 лв. (за байкове с двойно окачване), независимо от предназначението им, както и за компоненти, определени от производителя им като начален клас в планинското колоездене.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Drag Instinct

Мнениеот dom1n3r » Пон Яну 04, 2010 11:26 pm

Велосипедът ми от първи клас :) . Сега го обнових с ХСМ . Аз карам така смесено . Дърт джъмп и Дх . Незнам дали колелото бива като за начинаещ ,знам че рамката е голям буклук и мисля да обновя повечето работи и накрая да си взема рамка . Незнам каква : мека или твърда като тази . Може ли да ме насочите към рамка :eyebrow: Така не много с Тлъстаа цена :D
Човекът,който дели на нула и този,който може да удари циклоп между очите . :agree:
Аватар
dom1n3r

Рейтинг: 1126

Re: Drag Instinct

Мнениеот Fanatico » Вто Яну 05, 2010 12:01 am

Ем, не с тлъста цена ... Всъщност бих предложил клаймър, ама XCM-а ?
Аватар
Fanatico

Рейтинг: 1942

Мнениеот dom1n3r » Вто Яну 05, 2010 10:09 am

Имам идея как да го сложа докато събера за вилка :beer:
Човекът,който дели на нула и този,който може да удари циклоп между очите . :agree:
Аватар
dom1n3r

Мнениеот ico 1 » Вто Яну 05, 2010 10:41 am

По-добре сега си карай така, а после смени рамка и вилка заедно. Не е хубаво да си играеш много с чашките.
Какво стана с тази рамка:http://www.mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?f=30&t=64879? Или беше само проект? :D Какво значи за теб "тлъста цена" - посочи до колко си склонен да дадеш. Хубавите меки рамки са скъпи, така, че си за твърда рамка. Избирай според "тлъстината", която можеш да си позволиш. :D
Аватар
ico 1

Рейтинг: 2000

Мнениеот dom1n3r » Вто Яну 05, 2010 10:18 pm

Бих дал за вилка и рамка не повече от 270-300 лева нов момента събирам и като свърша със сабирането ще питам отново :beer: и какъв е смисала от друга рамка а пак тази мойта не е от добрите но аз съм много доволен и се чудя освен заради челото за какво ми е друга . Мисля като събера да търся ф4 или ф4 :beer:
Аватар
dom1n3r

Мнениеот azze » Вто Яну 05, 2010 10:48 pm

dom1n3r написа:Бих дал за вилка и рамка не повече от 270-300 лева нов момента събирам и като свърша със сабирането ще питам отново :beer: и какъв е смисала от друга рамка а пак тази мойта не е от добрите но аз съм много доволен и се чудя освен заради челото за какво ми е друга . Мисля като събера да търся ф4 или ф4 :beer:

Рамката ти не е направена за това,на което искаш да я подложиш.И да,ако искаш да надграждаш в бъдеще,ти трябва рамка с чело 1,125 инча.Не разбирам с какво ви харесват тези рамки с безполезни пружини,по-добре си вземи твърда рамка.За 300 лева ще ти е трудно,но примерно една комбинация Climber + XCR като за начало ми изглежда добре.Клаймър е рамка точно за DJ (и стрийт).А пък,ако искаш,можеш да потърсиш нещо втора ръка.Поразрови се пазара.

П.П.Оправи си правописа! :peace:
"Най-голямото доказателство за съществуването на разумен живот във Вселената е,че досега никой не се е опитал да се свърже с нас."
Аватар
azze

Рейтинг: 1731

Мнениеот dom1n3r » Вто Яну 05, 2010 11:39 pm

Мм да по добре твърдак но не искам клаймбър искам асаулт или ц2-ойка клаймбър вече не е модерно и мисля да търся асаулт . А вилка незнам мисля че обикновеннто дуро за 170 кинта мое да ми свърши рАбота . но тъй като искам нова вилка мое да е хцр но бих предпочел нещо по добро кажете някои :beer:
Аватар
dom1n3r

Мнениеот Fanatico » Сря Яну 06, 2010 9:22 am

dom1n3r написа:...искам асаулт или ц2-ойка клаймбър вече не е модерно и мисля да търся асаулт . А вилка незнам мисля че обикновеннто дуро за 170 кинта мое да ми свърши рАбота...

Пич, това е смешно, "кламър вече не е модерно". Еми добре, че мислиш така, но това е въпрос на вкус: външен вид, цена, здравина(предполагам), в сравнение с двете горепосочени рамки.
И искам да споделя лично мое мнение, ушите на дропаута на "c2" нещо ми се виждат паянтави.
А иначе асаулта бях чел из форума, че бил комбинация от двете най-слаби места на "c2+climber"(чело и задница), но и това не го знам със сигурност.
А за дурото, аз бих предпочел това от 229лв, но и от 169лв мисля, че е удачен вариант.
:beer:
Аватар
Fanatico

Рейтинг: 1942

Мнениеот ico 1 » Сря Яну 06, 2010 3:13 pm

@ dom1n3r, както е тръгнало може да си кръстиш темата "скайп". Обмисли добре какво точно искаш. Проучи модните тенденции добре и сам се насочи към рамка и вилка. Имам чувството, че трудно може се помогне в твоя случай. Така да се каже "искаш с трици маймуни да ловиш", т.е., ако сериозно си решил да сменяш рамка и вилка ще трябва да се бръкнеш минимум, ама наистина минимум 200 лв. По-горе е казано кои ще ти вършат работа като за начало. Със сегашната ти рамка е доста опасно да скачаш и да се спускаш. Предвидена е за деца, каращи по алеите в парка.
Аватар
ico 1

Рейтинг: 2000

Назад към Начален клас велосипеди и компоненти