Cross T-Rex , идиото-устойчиво ?!

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с цена до 1200 лв. (за твърдаци) и до 1800 лв. (за байкове с двойно окачване), независимо от предназначението им, както и за компоненти, определени от производителя им като начален клас в планинското колоездене.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Cross T-Rex , идиото-устойчиво ?!

Мнениеот LtBlue » Вто Мар 16, 2010 9:39 pm

Здравейте , имам 500 лева бюджет за колело СЪС ПРЕДЕН И ЗАДЕН SHOCK !!! КОМЕНТАР ПО ТОВА НЯМА ДА ОТЧИТАМ !
Насочих се към първия магазин и там видях едно Cross T-REx , хубавко на вид , свестни аморти поне на пръв поглед , пак свястна рамка .. за отзад незнам ... дискови спирачки малко под въпрос , но това е поправимо ... така де кажете какво да очаквам от този модел колело , струва ли си 480те лева и някой ако го има да сподели мнение ... в друг форум много го плюха та да питам и тука вас ...
ще се кара принципно в града , бързи отсечки с малки до средни скокове , бързоскоростна гора и няколко скока в нея (метър и половина - 2 макс ) нещо от този сорт ... повече от 500 лева няма да дам , без заден аморт колело няма да си купя :) едно линкче да го видите и другото очаквам от Вас :peace: http://www.sportdelivery.com/catalog/im ... s_trex.jpg
карам на предела на възможностите ми и постоянно се надграждам сам-себе си :) с старото просто ме беше страх да скачам една серия стълби 2.5 метра дължина и метър и 20-30 височина едни след други 3 пъти :)
LtBlue

Рейтинг: 1180

Re: Cross T-Rex , идиото-устойчиво ?!

Мнениеот ICEonFIRE » Вто Мар 16, 2010 9:53 pm

Ей писна ми от "идиоти"...човека сам си го е казал.Незнам за колелото,но ние тука във форума хич не сме идиото-устойчиви и понякога си изпускаме нервите с такива видове!Аз ще си направя труда да отговоря,ако някой се пак не заключи темата преди това!
Що за наглост и безочие е това?При положение,че знаеш,че никой няма да ти каже добро за този "планински" велосипед,ти искаш да чуеш мнение в което вече си казал,че няма да се вслушаш?При положение,че вече си го решил и си достатътно твърдоглав и тъп (с извинение)да го купиш,защо дявол да го вземе пускаш темата във форум за планинско колоездене и при цялата си наглост искаш мнение :banghead: .Дано модератор по-скоро изтрие темата!
"If you are going through hell, keep going"-Winston Churchill
"Dancing: the vertical expression of a horizontal desire"-George Bernard Shaw
"Having sex is like playing bridge. If you don't have a good partner, you'd better have a good hand"-Woody Allen
Аватар
ICEonFIRE

Рейтинг: 1111

Мнениеот biker_bg » Вто Мар 16, 2010 10:01 pm

Еми щом не искаш твърдо колело за какво ще го купуваш тоя т-рекс ?А и вилката е с вградено заключване,та да несе чудиш като я натиснеш някой път тя да не работи :agree: Няма какво да питаш,чети и чети и погледни search.php НЯМА КОЛЕЛО С ПЪЛНО ОКАЧВАНЕ ЗА 500лв и няма и да има !!!Като се вразумиш и пуснеш тема "Предложете твърдо колело" тогава може да получиш отговор който да ти се хареше,но сега тая тема да се трие !!!
Аватар
biker_bg

Рейтинг: 1046

Мнениеот Ozzie » Вто Мар 16, 2010 10:07 pm

LtBlue написа:Здравейте , имам 500 лева бюджет за колело СЪС ПРЕДЕН И ЗАДЕН SHOCK !!! КОМЕНТАР ПО ТОВА НЯМА ДА ОТЧИТАМ !

като няма да отчиташ коментари, за какво изобщо ни занимаваш?
Отивай си го купувай, след 2 месеца го изхвърляш ('щото ще се е скапало при каране по описания начин), купуваш поредно и т.н. повтаряй цикъла до безкрайност.
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Назад към Начален клас велосипеди и компоненти