Твърдак за без пари xD

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с цена до 1200 лв. (за твърдаци) и до 1800 лв. (за байкове с двойно окачване), независимо от предназначението им, както и за компоненти, определени от производителя им като начален клас в планинското колоездене.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Твърдак за без пари xD

Мнениеот qwerty42 » Пет Апр 09, 2010 11:31 pm

Мм пуснах подобна тема в "Купува", ако има проблем моля модераторите да изтрият една от двете. Мерси.

Та значии... В сайта намерих обява за Drag Climber за 300 лева ии съм виждал и други подобни оферти, ам тоя продавач нещо се покри, а другите бяха вече продадени... Ии искам някой да ме насочи откъде и дали въобще ще стане, да си намеря колело такъв клас, за около 300 лева [че съм в криза] илии да си взема Drag One например на старо за под 200 кинта [такива обяви бол] ии като събера кинти да му сложа хубава вилка с ход 100-120мм? Трябва ми байк, твърдак и със сравнително добра вилка, ам няма кинти ии мога да дам 300 на веднъж или на два пъти да събера 400... всичко тва за втора ръка говорим ;P Помагайте хора, че стария спринт вече се разскърца xD пък и той не става за такова каране... xD
SB R 3.14 ^^
Аватар
qwerty42

Рейтинг: 1250

Re: Твърдак за без пари xD

Мнениеот EccentricMOTION » Съб Апр 10, 2010 9:24 am

Какво е карането? Drag One не би издържала дългоходова вилка. Компонентите на One са напълно нисък клас, при подмяната ще набиеш много повече пари, от колкото да го вземеш цял. Събирай пари за още месец-два и чакай Climber 2ра ръка. За мен това е по-добрия вариант.
Аватар
EccentricMOTION

Рейтинг: 1220

Мнениеот qwerty42 » Съб Апр 10, 2010 11:29 am

Ахам ;X Мерси много (: щее обиколя тук там из града да разгледам по магазинчетата/складовете какво предлагат ии ако не открия нещо втора ръка, ще събирам за клаймъра (: Аа за каранетоо смятаам нещо от рода на лек/умерен XC, лек DH ии агресивно из града xD Че тея бордюри ии тепета ми разкатаха старата бракма xD
SB R 3.14 ^^
Аватар
qwerty42

Рейтинг: 1250

Мнениеот Jaboka » Съб Апр 17, 2010 2:40 pm

Нямало да издържи One-a вилка...пх Върви си с вилка 100мм без проблем ,челцето му е кажи-речи като на онтарио на височина и дебелина а и заварката не е от най-слабите.Абе рамчицата е прилична но е тежичка , пък и както каза EccentricMOTION скъпо ще ти излезе да го надграждаш. Касета , команди , кормилцето и лапата са стомана тъй че и те може да се сменят.Тоя Турни отзад също не е кой знае какво.
Клаймъра пък е нисичък за ХС според мен.Някое Onatrio е правилния избор според мен
...хванало го е бавното.
Аватар
Jaboka

Рейтинг: 1345

Назад към Начален клас велосипеди и компоненти