Нов стар байк

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с цена до 1200 лв. (за твърдаци) и до 1800 лв. (за байкове с двойно окачване), независимо от предназначението им, както и за компоненти, определени от производителя им като начален клас в планинското колоездене.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Нов стар байк

Мнениеот hanster54 » Пет Апр 23, 2010 11:36 am

Здравейте,
От седмица се ровя из форума, чак днес админ-а ме одобри, благодаря за което. Четох ли четох, гледах, мислих. И като добавим изключително ограничения бюджет.....да ям или да си купя колело :rofl: . Радвам се че пропуснах момента със "Харсах си това и онова, пък и другото ама имам 2.20 лв" Благодаря на pacoran и на приятното стечение на обстоятелствата - сдобих се със specialized hard rock. Вчера го разцъках - идеалка и както се опасявах - надъхан съм на макс, нямам търпение да свърша работа и да се мятам на байка, засега в Борисовата, по-нататък ще видим. Форума е супер и от скромите ми наблюдения екипа и участниците също са екстра. Надявам се да се запознаем с някой от хората, че съм от село и няма с кой да карам(да ми покажат леки маршрутчета). На решилите да си купуват байкове - действайте, не го мислете, защото докато вие мислите, хората действат! :D
"Be true to yourself and you will never fall..."
Аватар
hanster54

Рейтинг: 1182

Назад към Начален клас велосипеди и компоненти