Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с цена до 1200 лв. (за твърдаци) и до 1800 лв. (за байкове с двойно окачване), независимо от предназначението им, както и за компоненти, определени от производителя им като начален клас в планинското колоездене.
Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20
Здравейте хора. Не знам дали темата е за този раздел, но така прецених. Искам да ви помоля да ми дадете препоръка за колело до 300 лева, след което и някой километраж да отчита колко километра съм изминал, и също някакви добри ръкавели. ( за последните 2 не съм запознат с цените и за това не поставям граница, разчитам на вас.) Благодаря ви предварително.
Последния километраж, който си купих беше от магазини немски център за 9.80 - беше намален от 20лв. Взех го защото е безжичен и доста евтин - работи добре, но имай предвид, че трябва да се пуска ръчно за разлика от тези с жица. Те се събуждат сами като се задвижи колелото.
Hacker + Sigma BC - 400 правят точно 300лв. Хакера е 289лв + Сигмата за 19.90лв. Велокомпютърчето е страхотно, новата серия на Сигма, базови функции - скорост, часовник, дистанция. Не лъжете момчето че за 20лв може да си вземе безжичен велокомпютър. Търси по Веломания