Новатор с Cross Thunder

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с цена до 1200 лв. (за твърдаци) и до 1800 лв. (за байкове с двойно окачване), независимо от предназначението им, както и за компоненти, определени от производителя им като начален клас в планинското колоездене.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Новатор с Cross Thunder

Мнениеот zrockbg_ » Съб Юли 17, 2010 6:07 pm

1. Здравейте на всички ... или поне тези които решат да прочетат темата ми само заради умопомрачителното изчерпателно заглавие което съм сложил :roll2:

От скоро се сдобих с байк-че ... ама да си го кажа съ много назад с материала - но бързо се уча :) Сдобих се с "Cross Thunder" за 100 лв 2-ра ръка с нови гуми и що годе в прилично "здраве"...главната причина заради която го взех е на ден да си правя по 15 км Ход от нас до работата и същевременно да "тренирам" и да се понауча да преодолявам поне стълбите пред блока или детската пързалка до тях :eyebrow:

Какви са Ви мненията относно този модел "велосипед" и изобщо за какво друго става освен за Скрап :dontknow: Относно марката "Cross" не съм чувал изобщо добри отзиви.Какво бихте предложили на някой "начинаещ" и дали избора ми за колело на което да се уча е добър? :idea:
zrockbg_

Рейтинг: 1200

Re: Новатор с Cross Thunder

Мнениеот bobi124 » Съб Юли 17, 2010 6:16 pm

Като за начало ще те задоволява, и аз карах такова допреди месец и минах на подобно същия клас. Води се с двойно окачване :D но ще видиш колко зор ще ти е по нагорнището като почнеш да се клатиш при педалиране ще го намразиш. Внимавай с каплите, че са като кашкавал. Препоръчвам ти да не наливаш пари в ъпгрейди а да си събереш за по хубав велосипед, примерно някое Ferrini. Моято го махнах понеже му правех повече ремонти отколкото го карах.
bobi124

Рейтинг: 1262

Мнениеот zrockbg_ » Съб Юли 17, 2010 6:42 pm

аз се моля да издържи 2 месеца на това всекидневно натоварване ...
(60 дни х 10-тина км ...) ако изкара ще го сменям ...
но се замислям над някой Drag ...

а на това "тъндър" чудо снимка в нет-а така и не намерих ^_^
zrockbg_

Мнениеот Kristiyanko » Нед Юли 18, 2010 4:05 pm

Здравей !
Имах горе посоченото колело ,почнах да го експолатирам в гората и се пукна рамката сега го смених с драг и сам по доволен .
Cross става за ходене до работа ,но не и за скачане по стълби и подобни блъскания !
Събирай пари за др. колело или поне рамка и вилка и по натам и др-те части ,казвам го от личен опит не инвестираи в това колело .
Успех !
Аватар
Kristiyanko

Рейтинг: 1180

Мнениеот zrockbg_ » Нед Юли 18, 2010 9:15 pm

Kristiyanko, Благодаря ти за мнението - наистина ми бе от полза. :bowdown:
Главно това колело си го ползвам заради ходенето до работа.
А ти с какво колело си :eyebrow:
zrockbg_

Мнениеот Kristiyanko » Пон Юли 19, 2010 7:05 pm

zrockbg_ написа:Kristiyanko, Благодаря ти за мнението - наистина ми бе от полза. :bowdown:
Главно това колело си го ползвам заради ходенето до работа.
А ти с какво колело си :eyebrow:

В момента съм с драг хакер
Аватар
Kristiyanko

Рейтинг: 1180

Мнениеот bobi124 » Нед Юли 25, 2010 7:05 pm

Изображение

Късничко но ето ти снимка на Тъндъра. Този е моя бившия, подарих го на един съсед който кара по внимателно и още не го е счупил..
bobi124

Рейтинг: 1262

Назад към Начален клас велосипеди и компоненти