Drag freeborn

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с цена до 1200 лв. (за твърдаци) и до 1800 лв. (за байкове с двойно окачване), независимо от предназначението им, както и за компоненти, определени от производителя им като начален клас в планинското колоездене.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Drag freeborn

Мнениеот absoFUCKIN » Пет Авг 06, 2010 9:25 pm

имам въпрос drag freeborn някой които го има ако може да ми каже доволен ли е от него че съм си намерил на добра цена :)
Нагоре с лифт, надолу с дрифт.
Аватар
absoFUCKIN

Рейтинг: 1166

Re: Drag freeborn

Мнениеот Fanatico » Пет Авг 06, 2010 9:29 pm

absoFUCKIN написа:имам въпрос drag freeborn някой които го има ако може да ми каже доволен ли е от него че съм си намерил на добра цена :)

ЛЕЛЕ МАЛЕ, това и ти да си го прочетеш, няма да го разбереш .. :erm: :crazy:
Аватар
Fanatico

Рейтинг: 1942

Мнениеот absoFUCKIN » Съб Авг 07, 2010 7:39 am

Fanatico написа:
absoFUCKIN написа:имам въпрос drag freeborn някой които го има ако може да ми каже доволен ли е от него че съм си намерил на добра цена :)

ЛЕЛЕ МАЛЕ, това и ти да си го прочетеш, няма да го разбереш .. :erm: :crazy:

омфг питам просто дали някой които го е изпробвал да ми каже доволен ли е от него ??? толко ли е трудно да го разбереш или
Нагоре с лифт, надолу с дрифт.
Аватар
absoFUCKIN

Рейтинг: 1166

Мнениеот 5roff » Съб Авг 07, 2010 4:34 pm

Парково колело! Лично нямам такъв велосипед, но съм карал (на близък човек)- тежко, разлуфти се след 3 седмици, кофти дизайн, люлее яко... абе белезите на евтиния велосипед. Цената на която си го намерил е най-вероятно, цена на една добра спирачка т.е.- решавай си сам. Става за "нагоре с лифт", но не и за "надоле с дрифт".
Antares написа: Форума не е явно отражение на това, какви са хората, не може и да бъде. Виртуалната комуникация винаги ще е осакатена като съдържание
Аватар
5roff

Рейтинг: 1944

Назад към Начален клас велосипеди и компоненти