Drag Virus?!?

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с цена до 1200 лв. (за твърдаци) и до 1800 лв. (за байкове с двойно окачване), независимо от предназначението им, както и за компоненти, определени от производителя им като начален клас в планинското колоездене.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Drag Virus?!?

Мнениеот thecruiser » Сря Авг 18, 2010 8:38 pm

Здравейте!
Преди около три месеца си купих Drag Virus на старо за 100 лв. Честно казано много съм доволен. Все още нищо не съм сменял по него.
Използвам го предимно за предвижване в града и ми се струва удачен вариант за улиците в София. Имам желание обаче да се качвам поне във Витоша с него и затова ми трябва съвет дали е удачно да го правя с това колело!?
Стара слабост са ми и "междуградските преходи" и затова се интерсувам релано този велосипед за къде би ми свършил работа?!
Не казвам, че не ми харесват различните варианти на Dragomir, но честно казано нямам такива възможности. По-скоро бих се задоволил с подобрение по наличното ми (например дискови спирачки и т.н.).
Благодаря предварително на отзовалите се!
Всеки има право да се забавлява, особено ако не пречи на никого!
Аватар
thecruiser

Рейтинг: 1215

Re: Drag Virus?!?

Мнениеот NWD » Сря Авг 18, 2010 9:31 pm

Първо- темата трябва да се премести в друг раздел.
Второ- не отивай в гората с това колело, ще съжеляваш.
И трето- ако е със стандартната си окомплектовка, не можеш да сложиш дискови спирачки. Причината е че няма ухо, нито на вилката, нито на рамката. :peace:
Аватар
NWD

Рейтинг: 1056

Мнениеот mors » Сря Авг 18, 2010 11:30 pm

Ако страниш от камънака, не виждам проблем да се качиш на Витоша. Т.е. за да не стане беля ще трябва да се придържаш към асфалт и най-равните и натоварени пешеходни пътеки, което е неприятно през уикенда. Друг вариант е обиколната пътека към Кладница.
Velosiped ist Krieg
http://egopolitico.org/
Аватар
mors

Рейтинг: 1213

Мнениеот teodorchy_sofia » Чет Авг 19, 2010 9:35 am

За града ще ти върши работа, но за планината - не мисля, че ще издържи дълго.
viewtopic.php?f=16&t=76145 DARTMOOR !!!
GSM: 0885 74 58 10 - Теодор.
Аватар
teodorchy_sofia

Рейтинг: 1145

Мнениеот downhill_bikes » Нед Сеп 12, 2010 10:46 pm

Аз пък мога да кажа че карам Драг Вирус вече втора година и по-точно го карам любителски АM ако се сещате за какво става въпрос.Но на моят Вирус оригиналните му компоненти които останаха са само лапата,кола на седалката и седалката.Всичко друго съм му сменил и ако трябва да съм честен от толкова каране няма и грам луфт във рамката.Това е от мен,сам прецени.А и още нещо не карай с тази вилка мн дълго защото ще се скъса. :eyebrow: :beer:
downhill_bikes

Рейтинг: 1141

Мнениеот Burned » Нед Сеп 12, 2010 10:55 pm

Не мисля, че и сам си вярваш. Сигурен ли си, че правиш разлика между АМ и обикновено каране в града?
Аватар
Burned

Рейтинг: 1620

Назад към Начален клас велосипеди и компоненти