Предварително,благодаря!

angel91 написа:Здр, да те питам шиманото хидравлика ли е. Ако е хидравлика е по добра от бб5, но ако е механична бб5 е по-добрата спирачка. Аз мисля, чи ротор от 160 мм ти стига напълно.
Keen on написа:angel91 написа:Здр, да те питам шиманото хидравлика ли е. Ако е хидравлика е по добра от бб5, но ако е механична бб5 е по-добрата спирачка. Аз мисля, чи ротор от 160 мм ти стига напълно.
Да,хидравлика е.
denises26 написа:Мисля, че друг решаващ фактор е дали имаш наблизо сервиз, където да ти обезвъздушават спирачката. Мен това ме спира да си взема хидравлика, просто няма наблизо сервиз, където да ми я обезвъздушават/пълнят.
Keen on написа:Решено е -купувам си Avid BB7 с диск G2 Cleen Sweep ,броня Jagwire !
Айде с здраве!![]()
Tonkata1 написа:Почти във всяка една тема за ББ7 пиши,че тя е най-добрата механика и е така.Малко се отклонявам : Днеска един приятел,който беше на Боровец,на 4-тото спускане падна много кофти и се изкара(изкълчи) китката още в началото.Отзад си взе вчера ББ7(втора ръка) и нови накладки и ги разработи горе долу...Каза че до долу спирачката никъде не го е изоставила,освен че е прегрял диска... Говорим за задна спирачка,понеже е имал само 1 ръка...
Както и да е казвам,че спирачката спира адски много... ББ7 със 160мм диск Roundagon струва 99лв.Но аз ти препоръчвам Avid G2 CleenSweep диска,той се охлажда по-добре и спирачката спира с него по-добре.С този диск мисля,че няма да има разлика в цената или най-много +5лв.Не ти трябва такова скъпи лостче Avid Ultimate и едно FR 5 ще ти свърши перфектна работа,БРОНЯТА е най-важна.ББ7 + Jagwire броня и жило + Avid FR 5 лостче= на доста спиране![]()
Назад към Начален клас велосипеди и компоненти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 14 госта