фирини издръжливост?

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с цена до 1200 лв. (за твърдаци) и до 1800 лв. (за байкове с двойно окачване), независимо от предназначението им, както и за компоненти, определени от производителя им като начален клас в планинското колоездене.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

фирини издръжливост?

Мнениеот antipatrul » Вто Сеп 28, 2010 5:46 pm

Здравейте. Нов съм в този спрт. Та да питам да не стане някоя беля.
Карам ферини р3. Сложил съм дискова предна спирачка. Днес и гумите смених. Кормилото е сменено с по-голямо. Курбелите са сменени и такива дребни неща. И вече на въпроса:
Ако отида на боровец (лесното DH) може ли да се счупи рамката/вилката? Знам, че колелото е за XC, но да питам.
Последна промяна antipatrul на Вто Сеп 28, 2010 5:53 pm, променена общо 1 път
antipatrul

Рейтинг: 1180

Re: фирини издръжливост?

Мнениеот did » Вто Сеп 28, 2010 5:48 pm

Па ходи, щом те влече. На Боровец има всякакви маршрути. Не е необходимо да се мяташ по скоковете, за да ти е приятно карането.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Рейтинг: 2000

Мнениеот antipatrul » Вто Сеп 28, 2010 5:52 pm

Знам за многото мършрути, но примерно какви скокове ще издължи рамката и вилката :confused:
Иначе мерси :beer:
antipatrul

Мнениеот outfaced » Вто Сеп 28, 2010 6:22 pm

antipatrul написа:Знам за многото мършрути, но примерно какви скокове ще издължи рамката и вилката :confused:
Иначе мерси :beer:

за рамката не знам, ама имам съмнения, че ти ще издържиш и ще се върнеш цял :peace:
Изображение Изображение
продавам: разни неща
Аватар
outfaced

Рейтинг: 2000

Мнениеот kvelikov » Вто Сеп 28, 2010 8:40 pm

antipatrul написа:Знам за многото мършрути, но примерно какви скокове ще издължи рамката и вилката...

Готин, мЪршрутите са наистина много, но ти май си объркал колелото.
Поради что се срамиш да си купиш по-аграрно байк-че?
Пред хотелите в Боровец дават под наем разни "вируси" и други зарази - поскачай с такова, поне като го счупиш, да не те е яд (ако оцелееш)... :D
Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение
Аватар
kvelikov

Рейтинг: 1995

Мнениеот FEAR » Нед Окт 03, 2010 12:49 pm

Абе на Боровец има маршрути, ( зелени и сини ) които са леки, нямат големи неравности, камъни, скокове, дропове и виражи по тях. Не виждам причина пича да не покара там - нито той, нито колелото ще се разбият, ако има малко мозък у тиквата. Единствено внимавай със спирачките, спирай от време на време ако усетиш, че започват да си губят спирачната сила ( прегряват ). За колелата под наем - не е добра идея, първо ти казваш, че твоето има подобрения, второ - винаги се чустваш по-сигурен, върху твоята машина. Пожелавам ти приятно каране! :beer: :D
eksa написа:Е,ако под един к*р над земята разбираш 5 метра ,тогава евала. :D
Аватар
FEAR

Рейтинг: 1112

Мнениеот antipatrul » Нед Окт 03, 2010 1:34 pm

Ем сменил съм доста неща. Онзи ден смених и задната капла. Притеснявам се за рамката зали ще издържи. В Бургас на байк парка колелото се държи перфектно. (скокчета, pump track-а), но незнам .. :D
antipatrul

Мнениеот guBak » Сря Окт 06, 2010 7:27 pm

Карал ли си след солниците по черните пътеки до Сарафово. Аз също съм с Р3 без да съм сменял нищо по него и досега на тоя маршрут не е трепнало
guBak

Рейтинг: 1200

Назад към Начален клас велосипеди и компоненти