vla40 написа:Какъв стил караш ?
bikerboy_2000 написа:vla40 написа:Какъв стил караш ?
Еми карам Freeride и Downhill !!!
did написа:bikerboy_2000 написа:vla40 написа:Какъв стил караш ?
Виж сега, не е престъпление да си на 11 години, но ти наистина си просто едно хлапе, което нито си има идея какво кара, нито от вело-механика, нито от нищо.
Карай си това колело. То не става за нищо и не подлежи на ъпгрейди.
Събирай пари за нов велосипед, който да няма нищо общо със сегашния ти.
Колкото до сервизирането - ти родители нямаш ли си?
bikerboy_2000 написа:vla40 написа:Какъв стил караш ?
fall_out написа:Значи за боксера се шегувах, незнаех че си толкова малък.
По принцип в колелото няма много хляб и е нисък клас. Ако почнеш да ъпгрейдваш ще се наложи често да сменяш части, което от една страна не е лошо понеже ще научиш как работят нещата по велосипеда ( или как се чупят) пък от друга ще растеш и рамката ще ти стане малка, и така ще можеш да експереминтираш с рамки и да разбереш какво точно караш. За да ти кажем каква вилка ще е горе-долу подходяща за теб, за тези пари и тази рамка първо ще трябва да разбереш колко е широка челната тръба - или иначе казано там където се мушка вилката в рамката, понеже има различни големини и различни стандарти, а предполагам не искаш да бързаш и да си купуш вилка която не става на рамката.
vla40 написа:bikerboy_2000 написа:vla40 написа:Какъв стил караш ?
FR и DH с тази рамка![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
По-добре събирай пари за ново колело,примерно един high octane втора ръка.![]()
massada написа:виж пич рамката която имаш е много добра и позволява да я упгрейтваш,вилката си я смазвай с каквото масло имаш за нея това не е толкова важно.на твое място бих махнал дисковите спира4ки и бих сложил хубав ви-break.челото на рамката ти е over size-може да му се сложи хубава вилка-ако си с малък бюджет земи си нещо на пружина.горещо ти препоръчвам RST Gila T5-доказано здрава!!! а колкото до "колегите" писали преди мен мога да кажа само "Господи прости им,те незнаят какво правят" .или suntur XCR.но от мен да знаеш че RST-то е много по добро.процедурата по смяната на вилката задължително да се консултира и извърши пред теб от веломеханик за да се учиш !!! никакви такива като ела утре да си го вземеш .ако имаш още въпроси пиши ми.успех !
bikerboy_2000 написа:Ем аз мисля по-добре да си купя една рамка от Drag Climber
massada написа:задължително да се консултира и извърши пред теб от веломеханик за да се учиш !!! никакви такива като ела утре да си го вземеш!
drumboy написа:Добре де сега защо просто не вземеш нисък клас вилка и за останалите пари една рамка (може и употребявана)?
Назад към Начален клас велосипеди и компоненти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта