Разбирам те, аз също съм бил нов, също ме дъвкаха, като "изгрях"

В този ценови диапазон, доколкото съм запознат май избора на сносни рамки е ограничен. Видях вече, че са дали Drag one, като пример, но за него не мога да кажа със сигурност за размера на челото, тоест опциите за надграждане.
Ако наистина с мъки можеш да събереш до към 500 лева - преди месец на един приятел му взехме Ferrini R3. Прекрасен, за този ценови диапазон, велосипед с доста сносна окомплектовка, който лично горещо ти препоръчвам. Можеш да разгледаш и Drag Ontario, но май цените им започваха от над твоя бюджет. Ред: Гледам, че и
Аполона са го пуснали. Също доста добра рамка, доста хора са започнали спорта с този модел

Също, май никой не го е споменал, но не прави грубата грешка да си купуваш колело със заден амортисьор. Каквото и да се опитват да те убедят в магазина. Качеството на изработката им в този ценови диапазон е под всякаква критика, евтините 'мекици' (колела с окачване) са маркетингов трик, който ще ти носи много ядове, особено и ако решиш да ги караш извън асфалта...
Най-добрия вариант е да се разходиш до някой веломагазин, да разгледаш моделите, да видиш, да пипнеш.
Хубаво е и да кажеш ръст, че и това е определящо при избора на колело.