но Вие сте най-добрите експерти които мога да попитам.
Велосипед който , ще се кара 99% в града. Аз съм около 170-175 висок и тежа 70-75 кг . Бюджета който съм склонен да отделя е 200 лева.
Вариант 0 - Everest Surf (ако знаете нещо за него напишете има няколко бройки в един хипермаркет но нямах време да го разгледам).
Вариант 1 - Runner Reactor на Balkan Velo http://www.balkan.bg/Reactor2008/index. ... g=2&cat=29
Направи ми впечатление ,че има цветово разминаване между вилките и рамките , както и в компонентите на няколкото изложени - което ме навежда на мисълта ,че са сглобени от каквото е имало/останало.
Вариант 2 - Bachini Crown - при него не ми харесва правото кормило и късите спирачки.
Вариант 3 - Sprint Leopard . В интернет се среща разновидност Sprint Leopard Eco която е по-евтина но няма много информация за нея само ,че скоростите не са Shimano а други.
Вариант 4 - Предложете ми нещо от Вас втора ръка до 200 лв и добре запазено. (Въпреки ,че като си помисля какво сте им причинявали на велосипедите в планината

0,1,2 се продават в Карфур и Кауфланд Варна ако някой който разбира и пазарува оттам може ли да погледне за 5 мин следващия път.
Насочил съм се към 2 и 3
Въпроса ми е какви са разликите между Bachini Crown и Sprint Leopard защото доколкото разбрах рамките им са (почти) еднакви.
Ако Sprint-а е с по-хубава окомплектовка , двустенни шини и 1 1/8" тръба. съм склонен да си помисля за 50% отгоре в цената спрямо Bachini Crown. Aко не с парите които ще спестя ще си купя - каска , и други аксесоари. Пък на следващата пролет живот и здраве ще сменя някои от компононентите по него.
Къде във Варна може да се намери Леопарда за около 200 лева ?
Благодря Ви предварително.
Пожелавам Ви безаварайно каране и много адреналин.
П.С Случайно да знаете в Метро Варна какво се продава ?