Горд притежател съм на гореспоменатото колело (Знам, че не е нещо особено, но аз не търся много xD). За тези които не се сещат - viewtopic.php?f=30&t=56041&start=0&hilit=shockblaze - това е колетото, като единствените разлики са, че моите педали са алуминиеви и курбелите ми са от черните на шимано. (и цветовете са други, но това няма никакво значение xD) Ако има нужда и аз ще направя подробни снимки на моето. Както и да е, исках да попитам някой с повече опит, какви са най-слабите компоненти на този модел ии какво ще ми препоръчате да сменя, като моля да не се изхвърляте с части за 500 лева, колелото ми струва 400 ;P
Карам го предимно градско, рядко крос-кънтри, но към този стил съм се насочил, и слаб DH от рода на спускане по пловдивските тепета. Все пак мини DH състезания се провеждат там

Аз съм се ориентирал за сега към нови външни гуми, задна дискова от рода на BB5 (но не знам дали каплите са подходящи за дискови, пък и въобще струва ли си само да го правя по-тежко с дискова?) ии по-хубава вилка след време, ноо когато имам повече пари.
Съжалявам, ако на повечето от вас темата се стори глупава, ноо съм нов в планинското колоездене и все още се образовам. Благодаря предварително, ако някой се заеме да отговаря на моите дерзания