Някои питания за Drag Ontario Pro

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с цена до 1200 лв. (за твърдаци) и до 1800 лв. (за байкове с двойно окачване), независимо от предназначението им, както и за компоненти, определени от производителя им като начален клас в планинското колоездене.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Някои питания за Drag Ontario Pro

Мнениеот kavenaghi » Пет Юни 17, 2011 9:52 am

Здравейте :)
Нов съм тук и доста неук засега на тема велосипеди. Все пак преди известно време четох доста за това какво да си избера, но така и не събрах пари. Сега вече съм се решил и с малко назаем мисля да си вземам вече :)
Та от каквото четох преди най-много си харесах Drag Ontario-то за 595лв, а и почти винаги при сравнения се дава глас за него. Често го виждам и по улиците в София - хубаво е на външен вид и явно си е добро щом е толкова купувано :)
Та основните ми питания се как да се ориентирам към размер на рамка и всъщност каква е разликата между Drag Ontario Pro и Drag Ontario Pro 2010? Висок съм 177-178см и тежа 92-95кг. Естествено ще отида в някой магазин да тествам, но все пак мисля че от 5-10мин тестване няма да мога да си направя точен избор - все пак няма да карам по 5-10мин като го взема и като не разбирам... :D В смисъл, че може някоя рамка да усетя че ми е ок за кратко тестване, но да се окаже че при по-дълго каране да не е точно тя за мен.
Иначе главно почти на 100% ще е само градско каране. Няма да правя никакви спускания и екстремни експерименти. Ще правя опит да ходя с него на работа (опити ще са, че в едната посока е около 9-10км :D ) и през свободното време каране из паркове и из града на разходки.
Аватар
kavenaghi

Рейтинг: 1200

Назад към Начален клас велосипеди и компоненти