the_biker98 написа:XCM.......за 2 месеца...... с 203 ротор ......никакъв луфт.
PRObably1 написа:Между двете вилки според мен няма голяма разлика,но:XCR-а е с PM захват,
the_biker98 написа:XCM.......за 2 месеца...... с 203 ротор ......никакъв луфт.
Тези неща са някак си....несъвместими.Или спирачката е по-зле от промакс или.....
Он:Взимай Гилата.Не се луфти до 160мм ротор и работи задоволително.XCR се луфти лесно.
the_biker98 написа:the_biker98 написа:XCM.......за 2 месеца...... с 203 ротор ......никакъв луфт.
Тези неща са някак си....несъвместими.Или спирачката е по-зле от промакс или.....
Он:Взимай Гилата.Не се луфти до 160мм ротор и работи задоволително.XCR се луфти лесно.
Първо карам го с Avid bb7 с ротора 203 мм и лост Shimano Deore. Второ говоря за най-новия модел, които е XCM v3 и плюс това не е закупена от България.
И не мисля, че можеш да се изказваш по темата като не си имал наблюдения на нито една от вилките поне един месец. Аз лично не съм имал Gila, но имам приятел, които имаше въпросната вилка. След 3 месеца каране XC вилката буквално се разглоби. Короните излезнаха от ботушите на вилката.
Evgeni написа:ХАХХА карал съм 2 пъти XCR и веднъж XCM.Първият път XCR-a имаше голям луфт, защото изобщо не се ползваше по предназначение.Беше и 2-ра ръка..2-рият път....хм..учудващо, ама със 180мм диск...не се разлуфти много бързо.Трябваше около месец.А за XCM-a няма да говоря.Сложих му една спирачка от Кристиян(PRObably1), която бе мазна(не по негова вина) и със 180мм диск се разхлопа ужасно бързо.
@PRObably, виждал си стократно какво съм карал, така че ако обичаш недей да коментираш.Не си говоря "ей така".
Evgeni написа:ХАХХА карал съм 2 пъти XCR и веднъж XCM.Първият път XCR-a имаше голям луфт, защото изобщо не се ползваше по предназначение.Беше и 2-ра ръка..2-рият път....хм..учудващо, ама със 180мм диск...не се разлуфти много бързо.Трябваше около месец.А за XCM-a няма да говоря.Сложих му една спирачка от Кристиян(PRObably1), която бе мазна(не по негова вина) и със 180мм диск се разхлопа ужасно бързо.
@PRObably, виждал си стократно какво съм карал, така че ако обичаш недей да коментираш.Не си говоря "ей така".
Назад към Начален клас велосипеди и компоненти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 17 госта