Съвет ако може

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с цена до 1200 лв. (за твърдаци) и до 1800 лв. (за байкове с двойно окачване), независимо от предназначението им, както и за компоненти, определени от производителя им като начален клас в планинското колоездене.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Съвет ако може

Мнениеот piksun » Пон Юни 27, 2011 2:05 pm

Здравейте на всички.Искам да попитам следното нещо.Имам велосипед Драг Гранд Каньон Про.Много съм доволен висок съм 175 и тежа 85 кг карам го само в града.Когато го купувах ми казаха че няма да имам проблеми с каплите даже можело да го карам и по леки черни местности.Голямо ми беше учудването когато онзи ден отидох в сервиз за профилактика и ми казаха че задната ми капла е доста крива,,при факта че карам само по асфалт и много си пазя велосипеда,самия велосипед е на 3000 км''.Та искам съвета ви относно каплите на този велосипед и евентуално препоръки да си купя някакви по качествени,,по здрави капли'' за да нямам проблеми за напред.Може и да ме насочите къде да търся повече информация като цяло за този велосипед защото тука информацията е сравнително малко.Благодаря предварително
piksun

Рейтинг: 1200

Re: Съвет ако може

Мнениеот darki » Пон Юни 27, 2011 3:10 pm

piksun, здравей. Препоръчам ти сам да погледнеш дали наистина шините са криви, защото понякога в сервиза преувеличават. Ако все пак са криви виж дали проблема не е в спиците. Силно ти препоръчвам да ползваш сервиз, в който може да имаш пълно доверие. Според сайта на Драг би трябвало да си с Mach1 EXE 36H. Шината наистина е нисък клас, но определено не е кашкавалена. ;) А ти си я карал точно по предназначение ;)
darki

Рейтинг: 1555

Назад към Начален клас велосипеди и компоненти