Търси се заместител на ZX-5

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с цена до 1200 лв. (за твърдаци) и до 1800 лв. (за байкове с двойно окачване), независимо от предназначението им, както и за компоненти, определени от производителя им като начален клас в планинското колоездене.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Търси се заместител на ZX-5

Мнениеот BASE » Пон Авг 01, 2011 4:01 pm

Имам колело Drag ZX-5, но поради неразумността ми рамката се спука и една година колелото седи вкъщи и събира прах, докато преди два дена не ми потрябва спешно да отида до другия край на града. Та реших да сменя рамката с някаква от сорта Спринт Аполон или ако се намери отнякъде Драг Хакер. Давам максимално 60 лева за рамка. Моля помогнете ми с предложения за рамки и откъде мога да ги взема.
ALWAYS RIDE AS FAST AS YOU CAN WITH A HELMET ON.
BASE

Рейтинг: 1165

Re: Търси се заместител на ZX-5

Мнениеот Ozzie » Пон Авг 01, 2011 5:34 pm

Много странна тема... :eek3:
Ако ще купуваш рамка, съответно си има подраздел "продава" където да видиш какво се продава и подраздел "купува", където да пуснеш обява...
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Мнениеот BASE » Пет Авг 05, 2011 2:07 pm

Ozzie написа:Много странна тема... :eek3:
Ако ще купуваш рамка, съответно си има подраздел "продава" където да видиш какво се продава и подраздел "купува", където да пуснеш обява...

Айде стига сме дрънкали глупости моля. Първо съм проверил пазара и второ не искам някоя използвана рамка дет не знам кой олигофрен я е карал.
ALWAYS RIDE AS FAST AS YOU CAN WITH A HELMET ON.
BASE

Рейтинг: 1165

Мнениеот -VoltagE- » Пет Авг 05, 2011 6:15 pm

Мисля ,че ще е доста по-лесно да намериш нещо 2-ра ръка , защото за тея пари нова рамка няма ... :dontknow:
Аватар
-VoltagE-

Рейтинг: 1182

Мнениеот PowerSlide » Сря Авг 10, 2011 7:46 pm

BASE написа:Търси се заместител на ZX-5... Давам максимално 60 лева за рамка.... не искам някоя използвана рамка дет не знам кой олигофрен я е карал.

Търси, търси .... :rofl: :rofl: :rofl: :roll2: :roll2: :roll2:
Олигофрена се сещаш кой е - да, именно автора на темичката :crazy:
Аватар
PowerSlide

Рейтинг: 1995

Назад към Начален клас велосипеди и компоненти