daizel1 написа::crazy:
И кво ? Много ли си готин като я напише тая глупост ? Човека си е казал за възможностите,за нуждите му,явно не са големи,кефи се на т'ва да обикаля планината е така без някви екстремни неща,а това може да се прави и с най - обикновенно колело за 140 кинта,само трябва да си поддържа бая спирачките,смисъл ти няма да ме разбереш,ма тия дето имат поне малко мозък ще зацепят за какво говоря...
Направил е хубаво колело по мое му за изграда,да речем да си ходи на работа с него,да си се разхожда из ливадите на Витоша и така,за кво изобщо си постнал ? Да има спам,да има мнения,нали ?
Т'ва е все едно аз да почна да ти се подиграма ,че не можеш да караш,защото сравнение с мен не може да караш,повярвай ми,а и не в сравнение с мене,а със всички тук,даже дали оли можеш не ми е ясно... да си постнеш снимка на нещо и аз ще съм 1вия дето ще ти се изсмее,гарантирам ти го !!!
ПП Извинете ме другите потребители на сайта и форума,но такива много ме дразнят,за кво изобщо постват....
Иначе по темата да колелото не е нищо особено,но щом ти върши работа кефи и се и т'ва,да имаш само хубави моменти с него !!!