Коментари?

k0cTaHeB написа:Моите искрени съболезнования за малоумника,чиято идея са първите 20-тина секунди от клипчето.
И разбира се специални "благодарности" към него,че ни представя пред света по такъв "подобаващ" начин.
Деградант некадърен,заради такива кат тебе хората си изграждат лошо мнение за колоездачите!!
ПРОСТАК !
CSI написа:Немога да се харесвам на всички.Не ми е и това целта...
codename47 написа:CSI написа:Немога да се харесвам на всички.Не ми е и това целта...
а каква е ако не е тайна?
codename47 написа:CSI написа:Немога да се харесвам на всички.Не ми е и това целта...
а каква е ако не е тайна?
yahutu написа:Мен ме изкефи. Само не разбрах къде ги чухте тия псувни аз нищо не разбрах???
naso написа:зле рейсинг
eurolit3 написа:Има псувни бре...накрая измрънка едно "еб*ало си майката..."
Gh0s7 написа:Екстра е бе, трее има и простотия, цаааа...![]()
Карането на дъртовете е найс, на НДК е леко талаш(без barspin-a), ама на дъртовете се накефих доста, keep ridin![]()
п.п. наргилето с к'ъв тютюн е? :-D
Gh0s7 написа:Shit, mate!![]()
Не си нацели пръста на спирачката, нали?
P.S. Много е важно да не изложиш България!![]()
p.s.2. Тоо па, проай тютюн с "вкус" на мента и долу в наргилето, вместо вода - мента и стаа "един път"! хахаха
k0cTaHeB написа:Моите искрени съболезнования за малоумника,чиято идея са първите 20-тина секунди от клипчето.
И разбира се специални "благодарности" към него,че ни представя пред света по такъв "подобаващ" начин.
Деградант некадърен,заради такива кат тебе хората си изграждат лошо мнение за колоездачите!!
ПРОСТАК !
П.С. Ако ще мильон минуси да ми нацъкате ни ма боли!
Назад към Радост за окото (видео и снимки)
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 12 госта