Ае, стига съм се обяснявал, ето линкове:
4storing - downloadable high quality
YouTube - online medium quality
eXtube - online low quality
YMKASHY написа:Дано поне такъв материал удобри Слави Трифунов-кандидати за слава
тъп \"академик\" написа:...защото такива като вас натрошиха плочките на НДК...
Ozzie написа:YMKASHY написа:Дано поне такъв материал удобри Слави Трифунов-кандидати за слава
Ах да бе...
Те нали Крум и Пецата не минахатъп \"академик\" написа:...защото такива като вас натрошиха плочките на НДК...
Така че няма смисъл да се занимават с Дългия, което Божо мисля е разбрал отдавна.
axelmax написа:Ozzie написа:YMKASHY написа:Дано поне такъв материал удобри Слави Трифунов-кандидати за слава
Ах да бе...
Те нали Крум и Пецата не минахатъп \"академик\" написа:...защото такива като вас натрошиха плочките на НДК...
Така че няма смисъл да се занимават с Дългия, което Божо мисля е разбрал отдавна.
не,че те трбваше да спечелят,ама тва малкото дето знаеше некви столици и държавите ,не заслужаваше
да ги отхвърлят. Все едно де..тъп \"академик\" написа:...защото такива като вас натрошиха плочките на НДК...
shaady написа:Много добро видео!
Браво.![]()
![]()
Ще кажеш ли как се казва песента?
Gh0s7 написа:Смисъл?
biker_gad написа:Ozzie aми ние ако постоянно се опитваме да скочиме от т.А до т.Б и да качваме високи ръбове и да дропим тоест все едно и също да правим то ще има ли смисъл постоянно от нови клипове ? Едно е че правим постоянно рекорди и някои нови трикове и ги снимаме,А друго е че ти не разбираш от спорта и ти се струва че гледаш едно и също
biker_gad написа:Ozzie aми ние ако постоянно се опитваме да скочиме от т.А до т.Б и да качваме високи ръбове и да дропим тоест все едно и също да правим то ще има ли смисъл постоянно от нови клипове ? Едно е че правим постоянно рекорди и някои нови трикове и ги снимаме,А друго е че ти не разбираш от спорта и ти се струва че гледаш едно и също
Назад към Радост за окото (видео и снимки)
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 13 госта