Да се преброим от федерацията

В този форум публикувайте теми от следните видове:
1) Връзки и коментари за видеоматериали (клипове, пълнометражни филми и т.н.), свързани с колоезденето.
2) Теми, в които основната идея е да се пускат снимки с някаква определена тематика.
3) Теми, в които хората показват новите си велосипеди и компоненти, получават поздравления за тях и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 500 / 700 / 5

Мнениеот gdude » Съб Дек 20, 2008 9:16 pm

Oxliofa написа:Оставете го тоя сулио, глупак е, кажете дали набирате детски отбор :D .. що е само над 18 години :bawling: искам и аз :popcorn: малък съм но с голями възможности :rofl:

приемат единия "член" е под 18 ;)
gdude

Рейтинг: 1641

Мнениеот federosko12 » Съб Дек 20, 2008 9:23 pm

идеята е колелата да са качествени и с хубави части, ваш си е проблема че завиждате за това което имаме ние, пък на нас не ни дреме за великите състезателни кариери които завършват още на квалификациите на световната купа!
federosko12

Рейтинг: 1200

Мнениеот Jeep » Съб Дек 20, 2008 9:25 pm

хората, които наистина могат да карат нямаше да седят и да се хвалят тук ;)

Яки са ви колелата и ви пожелавам само хубаво каране да се вижда с тях, а не да е като фотоизложба на пейките на НДК :)
Jeep

Рейтинг: 1195

Мнениеот caspar » Съб Дек 20, 2008 9:30 pm

federosko12 написа:идеята е колелата да са качествени и с хубави части, ваш си е проблема че завиждате за това което имаме ние, пък на нас не ни дреме за великите състезателни кариери които завършват още на квалификациите на световната купа!

Дришлиьо, вече много ме дразните и ще ти счупя главата, открито го казвам. Който иска да ми трие мнението. Не ви завиждам за колелата и имам възможнос да си купя хубаво, но ме дразните с изцепките, които пишете. Почти всички се заяждат, но ми писна. Дръжте се с другите от форума така както искате да се държат с вас.
Последна промяна caspar на Съб Дек 20, 2008 9:47 pm, променена общо 2 пъти
"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man."
Аватар
caspar

Рейтинг: 2000

Мнениеот cichlidi » Съб Дек 20, 2008 9:35 pm

federosko12 написа:идеята е колелата да са качествени и с хубави части, ваш си е проблема че завиждате за това което имаме ние, пък на нас не ни дреме за великите състезателни кариери които завършват още на квалификациите на световната купа!

А ти до там ще стигнеш ли?
Аватар
cichlidi

Рейтинг: 1963

Мнениеот sherpite » Съб Дек 20, 2008 9:37 pm

Бате Роска от тоя анабол си станал много нервен :D
Аватар
sherpite

Рейтинг: 1623

Мнениеот Oxliofa » Съб Дек 20, 2008 9:39 pm

Още нещо искам да попитам, по какви критерии приемате членове ?
1.Трябва ли да са със "савършенни" колела ?
2 Какъв стил ?
3.Трябва ли да е от най-добрите за да го приемете ?
4.Може ли да ни опътите каде се намира федерацията, *gdude написа че приемате под 18г. но все пак да попитам дали това е вярно (незнам дали и той/тя не е от федерацията..)
5.Дайте малко инфо какви хора могат да се запишат с какви критерии, вие нищо не написахе само да отидем до федерацията да се запишеме.. повечето от нас незнаят как да стигнат до там..
Аватар
Oxliofa

Рейтинг: 919

Мнениеот federosko12 » Съб Дек 20, 2008 9:41 pm

това се отнася повече за вас, вие първи правите хапливи изказвания и после когато ви натрият нослетата с факти стигате до бой!
federosko12

Рейтинг: 1200

Мнениеот Skull » Съб Дек 20, 2008 9:43 pm

Oxliofa написа:Още нещо искам да попитам, по какви критерии приемате членове ?
1.Трябва ли да са със "савършенни" колела ?
2 Какъв стил ?
3.Трябва ли да е от най-добрите за да го приемете ?
4.Може ли да ни опътите каде се намира федерацията, *gdude написа че приемате под 18г. но все пак да попитам дали това е вярно (незнам дали и той/тя не е от федерацията..)
5.Дайте малко инфо какви хора могат да се запишат с какви критерии, вие нищо не написахе само да отидем до федерацията да се запишеме.. повечето от нас незнаят как да стигнат до там..

много правилно си си избрал този NICK ,защото като гледам мисълта ти е ... прочети още 1-2 пъти темата и другите теми свързани с "ФЕДЕРАЦИЯТА" :agree:
Изображение
Контакти :ЛС & Skype : swejest
Аватар
Skull

Рейтинг: 1320

Мнениеот манджа » Съб Дек 20, 2008 9:45 pm

абе ей федерацийката вие не намирате с какво друго да парадирате било то с карането или пък нещо друго ами тукаа ми парадирате със скъпите си колела което не е дар божи понеже в българия това може да изглежда много добре в чужденеция е нещо нормално :^:
ПП:нали знаете кои мъже си купуват скъпи коли... онези с малките колчета :)
Аватар
манджа

Рейтинг: 1454

Мнениеот MTB Fen » Съб Дек 20, 2008 9:48 pm

Абе хора.Колелата ви са супер просто са най-доброто ан пазара,но въпроса ми е къде точно се намирате дайде повече информация.Нищо не казахте как ще ги набирате тези нови хора какви критерий?Къде се намира федерацията?И прочие.Спроед мен трябва на първата страница да напишете тези енща и да кажете тогава ,кои са хората и какво карат а си направите сайт и прочие.Нищо инт не се казва покрай вас интересното е,че имате супер колела за адски много кинти,които все още никой не е видял на живо и в действие.Аз неискам да коментирам къде се карат,защото спрях с карането за сега.Но ви пожелавам искренно да се сформира един качествен отбор,защото това е спорт,който във БГ е много трудно да се развие поради простата причина,че вс си гушат кинтите и неам спонсори.Кажете какво давате и какво изисквате?Според мен от там трябва да се тръгне а не със заяжданиците и прочиеБих кандидатствал като организатор или нещо таквоа свързано със такава работа поради простата причина,че немога да карам за сега.Поздрави и дано успете в начинанието. :beer:
Climbera Rulzzzzzzz
Аватар
MTB Fen

Рейтинг: 918

Мнениеот Ozzie » Съб Дек 20, 2008 9:51 pm

Skull
И да ги прочете все тази.
Пак нищо няма да загрее.
Всъщност темата отиде "яко у лево" и както е тръгнало...
Sorry boys.
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Предишна

Назад към Радост за окото (видео и снимки)