Oxliofa написа:Оставете го тоя сулио, глупак е, кажете дали набирате детски отбор.. що е само над 18 години
искам и аз
малък съм но с голями възможности
приемат единия "член" е под 18

Oxliofa написа:Оставете го тоя сулио, глупак е, кажете дали набирате детски отбор.. що е само над 18 години
искам и аз
малък съм но с голями възможности
federosko12 написа:идеята е колелата да са качествени и с хубави части, ваш си е проблема че завиждате за това което имаме ние, пък на нас не ни дреме за великите състезателни кариери които завършват още на квалификациите на световната купа!
federosko12 написа:идеята е колелата да са качествени и с хубави части, ваш си е проблема че завиждате за това което имаме ние, пък на нас не ни дреме за великите състезателни кариери които завършват още на квалификациите на световната купа!
Oxliofa написа:Още нещо искам да попитам, по какви критерии приемате членове ?
1.Трябва ли да са със "савършенни" колела ?
2 Какъв стил ?
3.Трябва ли да е от най-добрите за да го приемете ?
4.Може ли да ни опътите каде се намира федерацията, *gdude написа че приемате под 18г. но все пак да попитам дали това е вярно (незнам дали и той/тя не е от федерацията..)
5.Дайте малко инфо какви хора могат да се запишат с какви критерии, вие нищо не написахе само да отидем до федерацията да се запишеме.. повечето от нас незнаят как да стигнат до там..
Назад към Радост за окото (видео и снимки)
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 16 госта