В този форум публикувайте теми от следните видове: 1) Връзки и коментари за видеоматериали (клипове, пълнометражни филми и т.н.), свързани с колоезденето. 2) Теми, в които основната идея е да се пускат снимки с някаква определена тематика. 3) Теми, в които хората показват новите си велосипеди и компоненти, получават поздравления за тях и т.н.
Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 500 / 700 / 5
Ама така без каски в голяма част от видеото . Иначе ако поработите върху качеството, че на места е отвратително, пък и примерно вземете назаем някоя идея от световно-признатите филми, мисля че ще се получи бомбон
Еми цялото видео е снимано в 1 ден и за това сме на някой места без каски и са дологоре еднакфи ръбовете... Иначе последното падане беше доста болезнено да
Много яко...да бе Тая музика не става по никакъв начин за клип,сцените са нахвърляни супер безразборно,дори и да има някакво хубаво каране в клипа,видеото си остава на доста ниско ниво.Не се обиждайте,просто се постарайте малко повече ако искате да се получи нещо хубаво Не съдя карането,самият клип не ми харесва.После ме хранете колкото щете,не ме интересува особено.