Новото ми колело

В този форум публикувайте теми от следните видове:
1) Връзки и коментари за видеоматериали (клипове, пълнометражни филми и т.н.), свързани с колоезденето.
2) Теми, в които основната идея е да се пускат снимки с някаква определена тематика.
3) Теми, в които хората показват новите си велосипеди и компоненти, получават поздравления за тях и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 500 / 700 / 5

Новото ми колело

Мнениеот mylss » Нед Апр 26, 2009 9:03 pm

това е новото ми колело не е кой знае кво но кат за първо става поне за мен ето и снимка http://www.snimka.bg/album.php?album_id=369935
Изображение
Изображение
Изображение
Аватар
mylss

Рейтинг: 1166

Re: Новото ми колело

Мнениеот Night_Falcon » Нед Апр 26, 2009 9:07 pm

:crazy:
За съжаление не мога да ти честитя, защото явно или не си питал за помощ за избора на колело, или не си послушал съветите.
Аватар
Night_Falcon

Рейтинг: 1376

Мнениеот Geronimo » Нед Апр 26, 2009 9:19 pm

Честито и само хубави моменти с него!
Гледах с недоумение 2-3мин. интересния подбор на части (лапата кърти :eyebrow: )
Съветвам те в най-скоро време да смениш вилката ,че с тоя трамплин ще е супер гадно при спускане.
И нема да а зле да пишеш малко по грамотно :D
Аватар
Geronimo

Рейтинг: 1683

Мнениеот neo92 » Нед Апр 26, 2009 9:22 pm

Може ли да се изгавриш така със скота бе човек ? По-голяма гнусотия не бях виждал някой да измисли , извинявай че съм така директен ама ти просто си направил пълна помия, имаш мерак ама с тея мега изтръпнали части просто си за никъде, не че моя байк е нещо.

Просто няма как да ти честитя колелото, по-скоро ще ти честитя рамката - да си я караш (обаче първо да я сглобиш С ЧАСТИ, КОИТО ПОНЕ И ОТИВАТ) със здраве.
Аватар
neo92

Рейтинг: 893

Мнениеот mylss » Нед Апр 26, 2009 9:30 pm

частите сами от старото колело др седмица 6е сменям лапата и вилката-а по др и гумите нямам пари за всичко на веднаж иначе утре отивам и вс сменям(без рамката)
Последна промяна mylss на Нед Апр 26, 2009 10:15 pm, променена общо 1 път
Изображение
Изображение
Изображение
Аватар
mylss

Мнениеот neo92 » Нед Апр 26, 2009 9:40 pm

mylss написа:частите сами от старото колело др седмица 6е сменям лапата и вилката-а по др и гумите нямам пари за всичко на веднай иначе утре отивам и вс сменям(без рамката)

Така става , щото ти в първия пост си писал става за мен засега. Според мен първо гледай да смениш лапата и кормилото , после вилката и гумите, пък останалите части след тва.

Ето ти една снимка да видиш как изглежда сглобено колелото с хубави части http://www.shareapic.net/content.php?id=16331542
Аватар
neo92

Мнениеот KuklenskiqBiker » Нед Апр 26, 2009 9:43 pm

честита РАМКА с здраве и с други части да е караш и пиши малко по грамотно
Аватар
KuklenskiqBiker

Рейтинг: 1113

Мнениеот neo92 » Нед Апр 26, 2009 9:53 pm

KuklenskiqBiker написа:честита РАМКА с здраве и с други части да е караш и пиши малко по грамотно

А ти какво , обобщение на мненията ли правиш ? :evil: :evil: :evil:
Аватар
neo92

Мнениеот korny » Сря Апр 29, 2009 9:08 pm

Ето ти една снимка да видиш как изглежда сглобено колелото с хубави части http://www.shareapic.net/content.php?id=16331542

Разбира се, и съотношението е много яко- Boxxer и X-fusion. :crazy:
Стига критикували, карало му се е и го е сглобил за 1,2 кръгчета.
Да ти е честито и само готини моменти!!!
П.П. Знам, че мерака за фукня е много голям ама да беше изчакал наистина малко да го вкараш в читав вид :agree:
Fight the war, FUCK the nor
Аватар
korny

Мнениеот neo92 » Сря Апр 29, 2009 9:29 pm

korny написа:

Разбира се, и съотношението е много яко- Boxxer и X-fusion. :crazy:
Стига критикували, карало му се е и го е сглобил за 1,2 кръгчета.
Да ти е честито и само готини моменти!!!
П.П. Знам, че мерака за фукня е много голям ама да беше изчакал наистина малко да го вкараш в читав вид :agree:

За това че шока не е читав не споря , просто това беше първата снимка която намерих,все пак като цяло колелото е ок.
Аватар
neo92

Мнениеот argon » Сря Апр 29, 2009 9:52 pm

KuklenskiqBiker написа:честита РАМКА с здраве и с други части да е караш и пиши малко по грамотно

Извинявай, момче, но не се здържах :) Може би си искал да напишеш: "Честита рамка."-просто изречение, което започва с главна буква и завършва с точка. Да, знам че е малко скучно, но понякога върши работа." Със здраве да я караш и с други части."-малко променено, но става разбираемо, и по-лесно се схваща мисълта (ако я има). " И пиши малко по - грамотно." Принципно би могъл да използваш и повече пунктуацията ( това са знаците които не се четат, но се пишат понякога - бел. а.). Смислените изречения, не са толкова лошо нещо....
Like Steven Segal I'm hard to kill....
Аватар
argon

Рейтинг: 2000

Мнениеот XaXoToOo » Сря Апр 29, 2009 9:59 pm

Честито колелце :beer: за всички отрицатерно настроени що не му закупите било вилка и прочие ..... :peace:
Аватар
XaXoToOo

Рейтинг: 1200

Мнениеот climber_gogo » Чет Апр 30, 2009 10:39 am

:banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: по добре да му сложиш твърда вилка от уния смешните BMX-чета :xx(: :xx(: :xx(: :xx(: как можеш да си вземеш такава вилка бе човек ти сигурно на ден и слагаш 2 кг масло по телескопите ,за да работи 2 мин :peace: :peace: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :roll2: :roll2: :roll2: :roll2: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling:
climber_gogo

Рейтинг: 1070

Назад към Радост за окото (видео и снимки)