Това е линията!
Ако ви се вижда снимката размазана, то не е защото имате нужда от очила, а не сте пратили смс на тел. 0887123445, цена на смс-а 2,50лв. да имаме да си харчим.
Oxliofa написа:EEeee да ти платят 2.50 бе дейба как ше сипеш 20 лева на кошмара за боровец еееееееееее
asench написа:Night_Falcon написа:dEcLiNe написа:Night_Falcon написа:dEcLiNe написа:Ллелееее вц дх репорт 2011 сикрет трейнинг на атертънс и коварик. пълните грозници!
Чшшшш алоооооу, я си карай там на мижавите трасета на сопот и боровец и не обиждай протата! Няма нужда да завиждаш, и ти ще можеш някой ден като нас!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Лелеллелелелеллелелеле аз ви опъвам мейнджърката на отбора секи ден бе и само автовози са Й в главата!!!
и ми знаеш името аз в Австралия карам по начало!тука идвам шото е по-хладно!
Абе ясен си ми какъв си, на австралийското национално даже те е домързяло да се вяснеш! Аман от скапани позъори като тебе!
сигурно и на западен парк UCI ще го е страх да дойде...
dEcLiNe написа:страх страх ама кой ще е точкуван не разбрах?
dEcLiNe написа:страх страх ама кой ще е точкуван не разбрах?
BurNiNg_IcE написа:dEcLiNe написа:страх страх ама кой ще е точкуван не разбрах?
бубо
Oxliofa написа:Точно така, Благо ще го наемеме за мениджър на тийм-а ни . решено е точка
Night_Falcon написа:BurNiNg_IcE написа:dEcLiNe написа:страх страх ама кой ще е точкуван не разбрах?
бубо
Да не стане грубо?
BurNiNg_IcE написа:Oxliofa написа:Точно така, Благо ще го наемеме за мениджър на тийм-а ни . решено е точка
Всички пари може да ми ги пратите, аз ще се разпореждам с тях, нали съм мениджър. Бубо знае как ги владея парите.
Назад към Радост за окото (видео и снимки)
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 16 госта