айде още един ''боен'' твърдак

В този форум публикувайте теми от следните видове:
1) Връзки и коментари за видеоматериали (клипове, пълнометражни филми и т.н.), свързани с колоезденето.
2) Теми, в които основната идея е да се пускат снимки с някаква определена тематика.
3) Теми, в които хората показват новите си велосипеди и компоненти, получават поздравления за тях и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 500 / 700 / 5

Re: айде още един ''боен'' твърдак

Мнениеот lusi5001 » Вто Мар 01, 2011 11:00 pm

ЧЕСТИТО!!!
Най важно е на теб да ти харесва :)
Разбирасе може да смениш някои части ,но най важно е на теб да ти харесва :) , а пък и никой не е започнал с колело от 10000 лв
Много искам нова рамка ! ...
Аватар
lusi5001

Рейтинг: 872

Мнениеот lorda1 » Вто Мар 01, 2011 11:06 pm

Айде бе, снимки няма ли да видиме?
maxvolume написа:Ей.. виж се къв си ЦЪРВУЛ бе.
lorda1

Рейтинг: 1081

Мнениеот lusi5001 » Вто Мар 01, 2011 11:23 pm

Имам чувство че автора се е отчаял от живота :D то след ваще коментари :wavey:
Много искам нова рамка ! ...
Аватар
lusi5001

Рейтинг: 872

Мнениеот Bolverk » Сря Мар 02, 2011 12:45 am

А аз имам чуството, че теб трябва да те отчаям от живота. Спамер да му се невиди.

Да ти го кажа в прав текст, на теб както и на другите излизащи ми с този довод:
НЕ всички са започнали с колела от 10 000 лв. (има малцина) и не всички и сега притежават колела за по 10 000 лв. НО не всичи са започнали като са мислили с очите си и са си вземали колело по екстрите.

Ще го кажа така:
Вчера гледах как по улицата ми мина един готин лъскав спортен мерцедес. И този мерцедес заора 3 пъти в асвалта поради неравностите на пътя само докато беше в полезрението ми. Та да ви питам покупателя му не е знаел състоянието на българските пътища ли докато го е копувал, че да си го вземе толкова нисък че да можеш да провреш само 2 пръста под него или просто не е мислил какво си копува. И сега когато дава приятни хилядарки за рамонт (защото нито бронята нито чарковете на мерцедесите са евтини) дали се замисля колко глупаво е постъпил или просто псува пътищата.

Та така и вие момченца слагате невероятни, непрактични, безмислени и всяакви други глупави неща по колелата си и когато ви го кажат не се замисляте дали някой не е прав, а се обръщате и му казвате да си гледа работата и че това което сте направили е страхотно. Е някой неща не заслужават да се наричат колелета.

В кратко заключение - Ако си направиш колелото мислейки, няма да получиш и негативни коментари, независимо дали общата му стойност е 100 лв. или 10 000 лв. НО ако си направиш колелото без да разсъждаваш то независимо дали е за 100 лв или за 10 000 лв. пак ще бъде спукано от подигравки и лоши изказвания.
Времето убива !
Надеждата умира последна - заедно с теб !
Аватар
Bolverk

Рейтинг: 2000

Мнениеот THEZOGGO » Сря Мар 02, 2011 9:48 am

И са кво трябва да се чувствам преебан че съм карал твърда рамка с вилка Зумм 650?
Canyon Ultimate AL SLX *Ultegra, Mavic / Grand Canyon AL SLX 9.0 * DEORE XT, Fox Performance, Mavic / SCRAPPER XC 3.7 LTD
Tief im Herz - Canyon Radfahrer
Аватар
THEZOGGO

Рейтинг: 1840

Мнениеот Bolverk » Сря Мар 02, 2011 11:08 am

lusi5001 написа:Имам чувство че автора се е отчаял от живота :D то след ваще коментари :wavey:

THEZOGGO написа:И са кво трябва да се чувствам преебан че съм карал твърда рамка с вилка Зумм 650?

Абе аз да ви го кажа в прав текст ПАК:
- Каквото си чуствате да си го чувствате !

Ако някой иска да се чувства преебан мога да само да се опитам да му помогна да го почуства. А ако някой има гадателски способности да вземе да познае числата от тотото и да ми ги каже, че имам хронична липса на пари.
Времето убива !
Надеждата умира последна - заедно с теб !
Аватар
Bolverk

Рейтинг: 2000

Мнениеот lorda1 » Сря Мар 02, 2011 12:44 pm

lorda1 написа:Айде бе, снимки няма ли да видиме?

Защо имам 5 минуса? :bigeyes:
lorda1

Мнениеот kapitanblood » Сря Мар 02, 2011 1:42 pm

lorda1 написа:Айде бе, снимки няма ли да видиме?

:eyebrow:
ИзображениеDЪrty Muddy
Аватар
kapitanblood

Рейтинг: 1998

Мнениеот lorda1 » Сря Мар 02, 2011 10:23 pm

Уффф и за това?Следващият път ще е:Хайде де. :)
lorda1

Мнениеот war_shadow » Сря Мар 02, 2011 11:48 pm

Евала за ентусиазма...То така се почва малко по малко и ще си дойде всичко на мястото,а иначе до заядливите коментари-вие да не започнахте с някое колело за 3000-4000 лева ?!
Аватар
war_shadow

Рейтинг: 1207

Мнениеот kriisoo » Чет Мар 03, 2011 4:38 pm

war_shadow написа:Евала за ентусиазма...То така се почва малко по малко и ще си дойде всичко на мястото,а иначе до заядливите коментари-вие да не започнахте с някое колело за 3000-4000 лева ?!

:nono:

От тея неадекватни коментари направо ми се повръща ... :rofl: Кой ти говори за 3000-4000 лв. колело ?!
Много малко са хората почнали с колела за толкова пари ...
Всеки разумен започва с твърдак докато се научи ... след това се скача на колело за 2-3-5-10 хиляди ...
В тоя случай, тва колело добре си се ориентирал към твърда рамка ама само до там ... Нито рамката ти е рамка, нито вилката ти е вилка ... За тая вилка не ми се мисли колко са те метнали .. ама да си беше взел една рамка climber и една вилка xcm втора ръка щеше да имаш едно колело, което щеше да е доста по здраво от тази незнайна рамка ... а вилката дето е от t-rex просто да няма смисъл да с екоментира ... ще ти работи 1 месец, после почва да свири, да стърже, да се втвърдява и накрая изцяло ще спре да работи... ще стане като твърда вилка ... по добре да си беше взел твърда вилка едва ли не ... поне щеше да е по лека :D :D :D :D :D ... Сега знам, че ще ме плюят... ама тва е истината ...

Лек ден! Peace :peace:
Аватар
kriisoo

Рейтинг: 1254

Мнениеот ko6mara2i50 » Съб Мар 05, 2011 12:38 am

Честито! Със здраве да си го караш. Надявам се, че след време ще смениш някои части. :)
ko6mara2i50

Рейтинг: 1203

Мнениеот gesh0898 » Съб Мар 05, 2011 10:22 am

ko6mara2i50 написа:Със здраве да си го караш.

Малко вероятно... :crap:
ТАЙНАТА
Никога не излизаш с намерение да паднеш, затова винаги слагай каска.
Аватар
gesh0898

Рейтинг: 1278

Мнениеот war_shadow » Съб Мар 05, 2011 5:08 pm

kriisoo написа:
war_shadow написа:Евала за ентусиазма...То така се почва малко по малко и ще си дойде всичко на мястото,а иначе до заядливите коментари-вие да не започнахте с някое колело за 3000-4000 лева ?!

От тея неадекватни коментари направо ми се повръща ... :rofl: Кой ти говори за 3000-4000 лв. колело ?!
Всеки разумен започва с твърдак докато се научи ... след това се скача на колело за 2-3-5-10 хиляди ...
В тоя случай, тва колело добре си се ориентирал към твърда рамка ама само до там ... Нито рамката ти е рамка, нито вилката ти е вилка ... За тая вилка не ми се мисли колко са те метнали .. ама да си беше взел една рамка climber и една вилка xcm втора ръка щеше да имаш едно колело, което щеше да е доста по здраво от тази незнайна рамка ... а вилката дето е от t-rex просто да няма смисъл да с екоментира ... ще ти работи 1 месец, после почва да свири, да стърже, да се втвърдява и накрая изцяло ще спре да работи... ще стане като твърда вилка ... по добре да си беше взел твърда вилка едва ли не ... поне щеше да е по лека :D :D :D :D :D ... Сега знам, че ще ме плюят... ама тва е истината ...

Имам предвид за тези които карат скъпи колела и ся му се подиграват а забравят как са почнали....Между другото мерси за минуса :)
Аватар
war_shadow

Рейтинг: 1207

Мнениеот gesh0898 » Съб Мар 05, 2011 7:17 pm

Човек, проблемът не е в цената на колелото. Представям си ако имаше пари какви ли части щеше да съсипе. Проблемът е закупуването на части, които не работят; части, които не му трябват като предназначе (защото на тази вилка пише Downhill, на което се хвърлят всички като я видят, но отзад пише 'Do not use for downhill'). Тайната на успеха е в търпението - по-добре е за тези пари да вземе едно свястно нещо, а не купчина неработещо желязо. :idea:
ТАЙНАТА
Никога не излизаш с намерение да паднеш, затова винаги слагай каска.
Аватар
gesh0898

Рейтинг: 1278

Мнениеот azze » Съб Мар 05, 2011 7:53 pm

Тази тема е за ключ.Не само заради спама,но и защото е в "Радост за окото",а няма снимки.
"Най-голямото доказателство за съществуването на разумен живот във Вселената е,че досега никой не се е опитал да се свърже с нас."
Аватар
azze

Рейтинг: 1731

Мнениеот grebo » Нед Мар 06, 2011 1:50 pm

war_shadow написа:
kriisoo написа:

Имам предвид за тези които карат скъпи колела и ся му се подиграват а забравят как са почнали....Между другото мерси за минуса :)

Така...
:agree: @kriisoo, за парите - да, само че... нищо му няма на рамката.. когато купувах моето, единствената причина да не взема рамка като неговата бяха кофти компонентите (исках цяло колело), дори се бях насочил към хакер-а, та.. чудесна си е рамката ако е решил да кара градско + тук-таме някое по-леко XC-шматкане или трекче... Ако е решил да го юрка надолу, тази рамка не става за това. :agree:
@war_shadow, та идеята беше вилката - както каза kriisoo, за тия пари можеше да вземе и XCM -(втора ръка съм виждал и за по 30лв) - много по-добра работа щеше да му върши, и най-малкото не тежи толкова. Тоя зулум сега ще го мъчи докато събере пари за нещо по-сносно.
Я уже не волк. Я аморал, алкоголик, курильщик и педофил. Ну заец, ну Pussy Riot!
grebo

Рейтинг: 1275

Мнениеот kriisoo » Нед Мар 06, 2011 2:41 pm

:offtopic:

grebo написа:Така...
:agree: @kriisoo, за парите - да, само че... нищо му няма на рамката.. когато купувах моето, единствената причина да не взема рамка като неговата бяха кофти компонентите (исках цяло колело), дори се бях насочил към хакер-а, та.. чудесна си е рамката ако е решил да кара градско + тук-таме някое по-леко XC-шматкане или трекче... Ако е решил да го юрка надолу, тази рамка не става за това.

А щом ще кара градско що не си вземе още по тежка и неработеща вилка ? Да си беше взел една XCM или XCR щеше да е в пъти по доволен ... поне щеше да има вилка дето работи ... поне малко ...
Аватар
kriisoo

Рейтинг: 1254

Мнениеот vvbiker » Нед Мар 06, 2011 7:02 pm

Само за ЛОК е тая тема.. :offtopic:
Аватар
vvbiker

Рейтинг: 1180

Предишна

Назад към Радост за окото (видео и снимки)