Най важно е на теб да ти харесва

Разбирасе може да смениш някои части ,но най важно е на теб да ти харесва

maxvolume написа:Ей.. виж се къв си ЦЪРВУЛ бе.
lusi5001 написа:Имам чувство че автора се е отчаял от животато след ваще коментари
THEZOGGO написа:И са кво трябва да се чувствам преебан че съм карал твърда рамка с вилка Зумм 650?
lorda1 написа:Айде бе, снимки няма ли да видиме?
war_shadow написа:Евала за ентусиазма...То така се почва малко по малко и ще си дойде всичко на мястото,а иначе до заядливите коментари-вие да не започнахте с някое колело за 3000-4000 лева ?!
ko6mara2i50 написа:Със здраве да си го караш.
kriisoo написа:war_shadow написа:Евала за ентусиазма...То така се почва малко по малко и ще си дойде всичко на мястото,а иначе до заядливите коментари-вие да не започнахте с някое колело за 3000-4000 лева ?!
![]()
От тея неадекватни коментари направо ми се повръща ...Кой ти говори за 3000-4000 лв. колело ?!
Много малко са хората почнали с колела за толкова пари ...
Всеки разумен започва с твърдак докато се научи ... след това се скача на колело за 2-3-5-10 хиляди ...
В тоя случай, тва колело добре си се ориентирал към твърда рамка ама само до там ... Нито рамката ти е рамка, нито вилката ти е вилка ... За тая вилка не ми се мисли колко са те метнали .. ама да си беше взел една рамка climber и една вилка xcm втора ръка щеше да имаш едно колело, което щеше да е доста по здраво от тази незнайна рамка ... а вилката дето е от t-rex просто да няма смисъл да с екоментира ... ще ти работи 1 месец, после почва да свири, да стърже, да се втвърдява и накрая изцяло ще спре да работи... ще стане като твърда вилка ... по добре да си беше взел твърда вилка едва ли не ... поне щеше да е по лека![]()
![]()
![]()
![]()
... Сега знам, че ще ме плюят... ама тва е истината ...
Лек ден! Peace
war_shadow написа:kriisoo написа:war_shadow написа:Евала за ентусиазма...То така се почва малко по малко и ще си дойде всичко на мястото,а иначе до заядливите коментари-вие да не започнахте с някое колело за 3000-4000 лева ?!
![]()
От тея неадекватни коментари направо ми се повръща ...Кой ти говори за 3000-4000 лв. колело ?!
Много малко са хората почнали с колела за толкова пари ...
Всеки разумен започва с твърдак докато се научи ... след това се скача на колело за 2-3-5-10 хиляди ...
В тоя случай, тва колело добре си се ориентирал към твърда рамка ама само до там ... Нито рамката ти е рамка, нито вилката ти е вилка ... За тая вилка не ми се мисли колко са те метнали .. ама да си беше взел една рамка climber и една вилка xcm втора ръка щеше да имаш едно колело, което щеше да е доста по здраво от тази незнайна рамка ... а вилката дето е от t-rex просто да няма смисъл да с екоментира ... ще ти работи 1 месец, после почва да свири, да стърже, да се втвърдява и накрая изцяло ще спре да работи... ще стане като твърда вилка ... по добре да си беше взел твърда вилка едва ли не ... поне щеше да е по лека![]()
![]()
![]()
![]()
... Сега знам, че ще ме плюят... ама тва е истината ...
Лек ден! Peace
Имам предвид за тези които карат скъпи колела и ся му се подиграват а забравят как са почнали....Между другото мерси за минуса
grebo написа:Така...
@kriisoo, за парите - да, само че... нищо му няма на рамката.. когато купувах моето, единствената причина да не взема рамка като неговата бяха кофти компонентите (исках цяло колело), дори се бях насочил към хакер-а, та.. чудесна си е рамката ако е решил да кара градско + тук-таме някое по-леко XC-шматкане или трекче... Ако е решил да го юрка надолу, тази рамка не става за това.
Назад към Радост за окото (видео и снимки)
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 21 госта