http://www.vbox7.com/play:0f94fd99
ПП:Взе, че стана "избор на редактора", късметлии сме

Едита го правих аз, надявам се да ви хареса

Voiso написа:Ееее много слабобутате нагоре ,надолу по равното газ нищо впечатляващо...
errtime2010 написа:Качество ок, музиката не е предвидена за клипа, карането неструва. Това че си бършиш гъза с пари и имаш някво хипер скъпо колело те прави готин или че си го качил във Вибокса и пичките на 12 години ти се кефят , сериозно грешиш. Не ми харесва и си казвам мнението, като искам ще ти плюя мизерния клип, щом като си го качил във форума значи си подготвен да си поемеш критиките.
maverick4o написа: Мислиш ли че ще можеш да караш на Сопот
errtime2010 написа:Качество ок, музиката не е предвидена за клипа, карането неструва. Това че си бършиш гъза с пари и имаш някво хипер скъпо колело те прави готин или че си го качил във Вибокса и пичките на 12 години ти се кефят , сериозно грешиш. Не ми харесва и си казвам мнението, като искам ще ти плюя мизерния клип, щом като си го качил във форума значи си подготвен да си поемеш критиките.
cr0ssfire написа:На мен пък си ми хареса... И все пак щом пишеше "FUN" не съм очаквал да има някакъв злобен Даунхилл... Поздравления !![]()
BurNiNg_IcE написа:Зави ми се свят от тва лашкане на камерата, иначе ми допадна!![]()
PRobably написа:Абе еи мишкииииииииииииииии я се осъзнайте бе,к'во плюете...Направете вие по-хубав!
PRobably написа:Абе еи мишкииииииииииииииии я се осъзнайте бе,к'во плюете...Направете вие по-хубав!Като едит клипа е много добре,като каране колкото позволява пътеката си карат момчетата,не виждам нищо нередно...
Назад към Радост за окото (видео и снимки)
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 23 госта