Another good bike day

В този форум публикувайте теми от следните видове:
1) Връзки и коментари за видеоматериали (клипове, пълнометражни филми и т.н.), свързани с колоезденето.
2) Теми, в които основната идея е да се пускат снимки с някаква определена тематика.
3) Теми, в които хората показват новите си велосипеди и компоненти, получават поздравления за тях и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 500 / 700 / 5

Another good bike day

Мнениеот nisanz » Пет Апр 01, 2011 1:35 pm

Здравейте, направихме едно видео (просто за забавление) и ви давам линк да го видите. Може и коментар да напишете ако ви е по сърце :love:

http://www.vbox7.com/play:0f94fd99

ПП:Взе, че стана "избор на редактора", късметлии сме :D
Едита го правих аз, надявам се да ви хареса :smokin:
nisanz

Рейтинг: 1133

Re: Another good bike day

Мнениеот Voiso » Пет Апр 01, 2011 1:58 pm

Ееее много слабо :bawling: бутате нагоре ,надолу по равното газ нищо впечатляващо... :(
Изображение
Аx ти Black Metal ,прееееб*х си цигулката ....
Аватар
Voiso

Рейтинг: 1250

Мнениеот nisanz » Пет Апр 01, 2011 2:16 pm

Voiso написа:Ееее много слабо :bawling: бутате нагоре ,надолу по равното газ нищо впечатляващо... :(

Прав си, то затова и стана избор на редактора точно на 1ви Април, все пак благодаря за коментара. И още веднъж, клипа няма за цел да е страшен downhill или скокове по не знам колко си метра, не ! Правихме го за развлечение, а това, че карам Gambler си е мой проблем и ще си го карам където и както аз си искам, аз съм дал парите за него, не ти ! И жалко, че тук нямаме голямо развитие на този спорт и скоро време не виждам къде да правим клипове, които да не включват "бутане нагоре ,надолу по равното, и нищо впечатляващо".

Точка по въпроса, ако не ви харесва не плюйте !
nisanz

Мнениеот vvbiker » Пет Апр 01, 2011 7:50 pm

Кога е било на редактора, че нещо не го видях :dontknow:
Аватар
vvbiker

Рейтинг: 1180

Мнениеот nisanz » Пет Апр 01, 2011 8:03 pm

errtime2010 написа:Качество ок, музиката не е предвидена за клипа, карането неструва. Това че си бършиш гъза с пари и имаш някво хипер скъпо колело те прави готин или че си го качил във Вибокса и пичките на 12 години ти се кефят , сериозно грешиш. Не ми харесва и си казвам мнението, като искам ще ти плюя мизерния клип, щом като си го качил във форума значи си подготвен да си поемеш критиките. :smash:

Българи юнаци ! :smash:
nisanz

Мнениеот royalracing » Пет Апр 01, 2011 8:07 pm

Хайде спрете се и помислете реално погледнато!А и мнения стил: ..
maverick4o написа: Мислиш ли че ще можеш да караш на Сопот

Не знам дали може да кара на Сопот,но със сигурност може да пише и знае къде има запетайка за разлика от ТЕБ!
errtime2010 написа:Качество ок, музиката не е предвидена за клипа, карането неструва. Това че си бършиш гъза с пари и имаш някво хипер скъпо колело те прави готин или че си го качил във Вибокса и пичките на 12 години ти се кефят , сериозно грешиш. Не ми харесва и си казвам мнението, като искам ще ти плюя мизерния клип, щом като си го качил във форума значи си подготвен да си поемеш критиките. :smash:

Да ви питам вас..Вие да не сте се родили научени?А и който има пари,има :agree: Просто е грозно това поведение!
Последна промяна royalracing на Пет Апр 01, 2011 8:09 pm, променена общо 1 път
I am SPECIALIZED
Аватар
royalracing

Рейтинг: 1180

Мнениеот PRobably » Пет Апр 01, 2011 8:09 pm

Абе еи мишкииииииииииииииии я се осъзнайте бе,к'во плюете...Направете вие по-хубав!Като едит клипа е много добре,като каране колкото позволява пътеката си карат момчетата,не виждам нищо нередно...
"Don't let your mind bully your body into believing it must carry the burden of its worries."
Аватар
PRobably

Рейтинг: 1657

Мнениеот cr0ssfire » Пет Апр 01, 2011 8:29 pm

На мен пък си ми хареса... И все пак щом пишеше "FUN" не съм очаквал да има някакъв злобен Даунхилл... Поздравления ! :agree: :beer:
Карай за днес , защото утре може да не дойде...
Аватар
cr0ssfire

Рейтинг: 1099

Мнениеот nisanz » Пет Апр 01, 2011 8:41 pm

cr0ssfire написа:На мен пък си ми хареса... И все пак щом пишеше "FUN" не съм очаквал да има някакъв злобен Даунхилл... Поздравления ! :agree: :beer:

Благодаря, оценявам, че най-накрая разбрахте замисъла на видеото "за забавление" :)
nisanz

Мнениеот BurNiNg_IcE » Пет Апр 01, 2011 9:38 pm

Зави ми се свят от тва лашкане на камерата, иначе ми допадна! :nuts: :erm:
Занимавам се с внасянето на колела/части за колела от PinkBike/Aнглия/, за повече информация - ЛС!
Mоля, да ми пишат само наистина заинтересовани хора!
Линк към по-големите внесени части до момента.
Аватар
BurNiNg_IcE

Рейтинг: 2000

Мнениеот venci95 » Пет Апр 01, 2011 9:46 pm

BurNiNg_IcE написа:Зави ми се свят от тва лашкане на камерата, иначе ми допадна! :nuts: :erm:

Мхм,доста е добро клипчето не виждам,защо плюете ако ще кажете нещо добро кажете го,ако не - замълчете!Бтв,музиката си е супер,е за слушащите чалга надали,но...
Който има 18+ и се чувства пренебрегнат тук-да сменя
форума !!!
Аватар
venci95

Рейтинг: 1078

Мнениеот Gasolin » Пет Апр 01, 2011 10:09 pm

Mного готин едит, но доста скучно каране... То си беше едно черно пътче, което спокойно се минава с xc твърдак. Тия дх машини, джърсита, каски - направили сте някаква комбинация между тур дьо франс и British DH Series. :D
Аватар
Gasolin

Рейтинг: 1271

Мнениеот denises26 » Пет Апр 01, 2011 10:16 pm

Монатажа е добър, но другия път потърсете малко по-интересна пътека. Просто пътчето (за мен това си е път не пътека) си, е като за леко XC. Карам XC и това ми изглежда интересно за нагоре, но скучно за надолу. Нищо важното е да имате желание пък другия път повече. Относно "ако не ви харесва не плюйте !" , няма как да пускаш нещо в публичното пространство и да очакваш само коментари от сорта на "Мн як ДХ, Супер е, и т.н". :agree:
П.П. Малко припокриване се е получило с горния пост ама така, е като пиша бавно :D
Аватар
denises26

Рейтинг: 1402

Мнениеот vla40 » Пет Апр 01, 2011 10:22 pm

PRobably написа:Абе еи мишкииииииииииииииии я се осъзнайте бе,к'во плюете...Направете вие по-хубав!

А така да ви видим...
Иначе клипа много ме радва. :beer:
Аватар
vla40

Рейтинг: 1394

Мнениеот Admin » Пет Апр 01, 2011 10:36 pm

Авторът поиска да изтрия темата заради обидите към него, но като я прочетох, реших, че е по-добре да изтрия обидите.

@maverick4o и errtime2010
Научете се да правите разлика между градивна критика (има примери за такава в темата) и обидна критика. В противен случай мненията ви може да бъдат изтривани и в бъдеще.
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Рейтинг: 2000

Мнениеот ColinMcRae » Пет Апр 01, 2011 10:48 pm

PRobably написа:Абе еи мишкииииииииииииииии я се осъзнайте бе,к'во плюете...Направете вие по-хубав!Като едит клипа е много добре,като каране колкото позволява пътеката си карат момчетата,не виждам нищо нередно...

:agree:
Аватар
ColinMcRae

Рейтинг: 1210

Мнениеот icemanlovers » Съб Апр 02, 2011 7:15 am

Бутни момчета,евала от Стара Загора сте супер пекани,много поздрави и да се развивате се по нагоре и за напред :peace:
Спецялни поздрави на NisAnZ и mAxVoLuMe от Downhill biking team Troyan :beer:
Аватар
icemanlovers

Рейтинг: 1030

Мнениеот Voiso » Съб Апр 02, 2011 10:45 am

"И жалко, че тук нямаме голямо развитие на този спорт и скоро време не виждам къде да правим клипове"
Точка по въпроса, ако не ви харесва не плюйте !
Няма развитие ако не търсиш ,а седиш и чакаш на готово някои да ти направи .Колко баири има неспуснати и колко дропове нескочени и тн. Когато знаеш колко пари ти струва колелото защо се учудваш ,че няма развитие...Нз от колко време карате за да говорите за развитие ,но за последните 6-7 години е явно ,но има и още на къде .. Просто когато с такива колела и екипировка карате така и един кадър се повтаря 100 пъти си е поза и такива коментари са си нормални...Имате възможност за развитие караите повече ,по-малко снимаите и всичко ще е ОК. И никой не ви плюе .. Гузен ,негонен бяга...
Изображение
Аx ти Black Metal ,прееееб*х си цигулката ....
Аватар
Voiso

Рейтинг: 1250

Мнениеот maxvolume » Съб Апр 02, 2011 5:59 pm

Ей ся ще ви покажем кон боб яде ли.. като искате DH ще си го получите. Чакайте клип малко по - късно тази вечер ! :hbang2: :offtopic: :fire: :uzi:
maxvolume

Рейтинг: 1190

Мнениеот alxxx » Пет Апр 08, 2011 9:31 pm

Мене ме радва евала :beer: :beer:
Аватар
alxxx

Рейтинг: 1195

Назад към Радост за окото (видео и снимки)