hidravlik написа:мда.. напълно неочаквано...
Бахти злобата, братче.

hidravlik написа:мда.. напълно неочаквано...
gesh0898 написа:hidravlik написа:мда.. напълно неочаквано...
Бахти злобата, братче.
hidravlik написа:И кога ще се определя победителя (mandarin)
windv написа:...та в тоя ред на мисли, влюбвали ли сте се на сън? Там обикновенно няма две-три...Лудо е влюбването, а като се събудиш - Хац...
gesh0898 написа:hidravlik написа:мда.. напълно неочаквано...
Бахти злобата, братче.
CrateEngine написа:.....кретен......
hidravlik написа:Кажи бе хуморист.Кво стана ??
gesh0898 написа:Като изключим малоумното описание на клипа
arney написа:Ако искате и до тоалетна ходете с каските , смешници... Ае бийте ми минус и вървете режете вените...
eMcKu написа:Прекръстете темата на "Некадърници с камера в ръка" с под заглавие "Ръцете ми прeчат".
eMcKu написа:Явно представата ти за професионализъм и далеч от реалната такава.
kriisoo написа:Аз според мен някак цялото това е много объркано ...
За какво му е на него тази рамка?
Аз не ги знам рамките за дърт и стрийт, ама ми се видя, че той караше с хубава рамка ... Та дори и по хубава от тази ... Според мен самата награда и условието за спечелването и е доста грешно ... Разбира се, че на всички ни ще ни хареса видео с каране на ниво, хубав едит и тн ... От там изхождам, че и колелото би трябвало да е хубаво, а не с кое да е колело ... Защото 180тки или 360тки или каквото и да е е доста трудно с неправилното колело ... Следователно за един хубав клип по заданието, ни трябва едно хубаво колело.
gesh0898 написа:Бахти злобата, братче.
Ozzie написа:баФФти и"конкурса" братче...
naso написа:шшш пичове яяя да си слагате каски и като мислите за колелата си... чеее да не вземе да се отвеете в мислите па да се лъзнете и да си нацепите главите в някой ръб или стена... че после некви дузини ще вземе да почнат да ходят без каска на училише, без каски ще лъскат, без каски ще гледат телевизия... дори по-лошо... без каски ще са във форума и става лошо тъй ...!
Назад към Радост за окото (видео и снимки)
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 12 госта