Новата ми придобивка

В този форум публикувайте теми от следните видове:
1) Връзки и коментари за видеоматериали (клипове, пълнометражни филми и т.н.), свързани с колоезденето.
2) Теми, в които основната идея е да се пускат снимки с някаква определена тематика.
3) Теми, в които хората показват новите си велосипеди и компоненти, получават поздравления за тях и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 500 / 700 / 5

Re: Новата ми придобивка

Мнениеот vanko94 » Чет Юни 09, 2011 3:47 pm

drumboy написа:Добре добре спокойно не е окончателно посъветвах се с някой хора и може да не е блокхед :bowdown:

200 лева тази рамка :rofl: :rofl:
Аватар
vanko94

Рейтинг: 910

Мнениеот Esoteric » Чет Юни 09, 2011 4:47 pm

извинявам се за намесата, но сте доста арогантни. обзалагам се, че нито един от вас не се е метнал направо на "мекица" с карбонова рамка и шок за хиляда лева, в момента, в който са се научили да карат без помощни колела ( а и да има такива, тяхното мнение спокойно може да бъде пренебрегнато. пояснение - тати... мама... да живее труда)
глуповатите ви подигравки не ви правят чест, даже напротив. говорят доста лошо за вас. а фактът, че Вие имате незнам си какви колела за незнам си какви пари, а обектът на подигравките Ви, кара такова, на което нежните ви г***е не биха се прежалили да седнат, е по-ското от гледна точка на финансовите възможности... а това е изключително жалка постъпка. и съм сигурен, че много от хората, които четат това ще се съгласят с мен.

на автора - Честито! и по-малко обръщай внимание на тесногръдите индивиди със силно ограничените мирогледи.

P.S. Нищо лично, към никой! Просто не сте прави.

:beer:
Veni, vermini, vomini.
Аватар
Esoteric

Рейтинг: 1580

Мнениеот dollapchiev » Чет Юни 09, 2011 6:28 pm

Добре се изказа ама да беше вникнал малко поне в темата преди да пишеш!!!Никоии не му се пресмива на баика просто му казват че колелото не струва тези пари които е дал и че за тези пари мойе да вземе нещо доста по–добро!И все пак да живее глупоста :clap: :clap: :clap:
Бог е от Ямбол!!!
dollapchiev

Рейтинг: 1180

Мнениеот Esoteric » Чет Юни 09, 2011 6:42 pm

dollapchiev, прочетох я доста "проникнователно". съветвам те и ти да направиш същото. защото: да, подиграват му се! (ще е тенденциозно, ако цитирам) и ДА, можеше да вземе нещо по-добро, но погледни какво му препоръчват и какво си е купил (изключваме класа на компонентите).
Veni, vermini, vomini.
Аватар
Esoteric

Мнениеот drumboy » Пон Юни 13, 2011 2:54 pm

Да се похваля днес си поръчах драг ц1 14,5 рамка и ще прехвърля чатите след време ще почна и упграйдите в събота снимки
Основен проблем на света е,че глупаците са уверени в себе си,а умните хора са пълни
със съмнения!
Аватар
drumboy

Рейтинг: 1103

Мнениеот venci95 » Пон Юни 13, 2011 4:58 pm

drumboy написа:Да се похваля днес си поръчах драг ц1 14,5 рамка и ще прехвърля чатите след време ще почна и упграйдите в събота снимки

Честито,добър избор е тази рамка,поне по-добър от досегашната ти рамка!
п.п.Ако си поръчаш и правописен речник ще е добре!
Който има 18+ и се чувства пренебрегнат тук-да сменя
форума !!!
Аватар
venci95

Рейтинг: 1078

Мнениеот Esoteric » Пон Юни 13, 2011 5:51 pm

честито и от мен! :beer:
и не забравяй, че човек се учи, когато греши. ако не грешиш, не се учиш (особено, когато искаш сам!). :)
:beer:
Veni, vermini, vomini.
Аватар
Esoteric

Мнениеот lusi5001 » Пон Юни 13, 2011 6:29 pm

:magnify:
drumboy написа:Да се похваля днес си поръчах драг ц1 14,5 рамка и ще прехвърля чатите след време ще почна и упграйдите в събота снимки

Мале най-накрая 1 умно решение
Много искам нова рамка ! ...
Аватар
lusi5001

Рейтинг: 872

Предишна

Назад към Радост за окото (видео и снимки)