vanko94 написа:...
kriisoo написа:Страшно колело си барнал!
Браво!
Адски ти се възхищавам!
Ти ми идол!
Страшен си!
Винаги съм искал да карам мекица за 300 лв. Ама хубавите цените им започват с една нула повече![]()
Викаш работи рамката.
Че имам една такава в мазето и се чудя дали да набия някой лев в нея....
И дано караш с каска, че в целия форум май на тебе ти трябва най-много с тази рамка![]()
Сори, че ти се подигравам така, ама всички сме почнали така ама се осъзнаваме на време/////
mtb_pm написа:kriisoo написа:Страшно колело си барнал!
Браво!
Адски ти се възхищавам!
Ти ми идол!
Страшен си!
Винаги съм искал да карам мекица за 300 лв. Ама хубавите цените им започват с една нула повече![]()
Викаш работи рамката.
И дано караш с каска, че в целия форум май на тебе ти трябва най-много с тази рамка![]()
Сори, че ти се подигравам така, ама всички сме почнали така ама се осъзнаваме на време/////
абе пич я по-добре мълчи , че изглеждаш по-умен , като незнаеш какво да пишеш , не пиши безсмислени коментари за бройка
lusi5001 написа:Къде се спускаш? От вас до бакалията ли ?
kriisoo написа:Страшно колело си барнал!
Браво!
Адски ти се възхищавам!
Ти ми идол!
Страшен си!
Викаш работи рамката.
Evgeni написа:vanko94 написа:и евтина мекица може да е стока.
http://mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?f=21&t=92663 сега е моментът!
vanko94 написа: ... мама и ша еба искам да ви я блъскам в главите на всички ...
n1ky написа:vanko94 написа: ... мама и ша еба искам да ви я блъскам в главите на всички ...
Я внимавай малко какво пишеш ! И по-добре хвани си я блъсни в твоята,хем може да ти дойде акъла (съмнявам се),хем ще я счупиш и ще си купиш друга !![]()
Назад към Радост за окото (видео и снимки)
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 17 госта