Здрасти Жоро, здравейте и на останалите.

Собственика обикаля из Габрово в момента, та да споделя аз мнение.Видяхме се и го покарах малко колелецето.Първо колелото е размер L-20,5 инча, ама има едно но.Карам Рам АМ 19 инча и Canyon- на го усещам по-къс.. а е с по дълга лапа-70мм, а АМ с 50.Вярно е че рамките са различни, но.В първия момент като го видях останах изненадан-наистина изглежда малко.Рамката е доста къса и се усеща много повратлива. Ще го видим как ще е в гората.
Колелото определено е леко, колко точно ще каже кантара-но осезаемо по-леко от Рам ам-евтината окомплектовка. Относно дребните детайли-не ги коментираме „Ах тази твоя немска педантичност” :lovе: Всичко е където трябва-лепенки по рамката, на челото. Това на ченстея е протектор, който е залепен, или поне не видях нещо та го държи.На долната тръба също има.Има и уши/стойки за да се прекара жило за телескопично колче.
Така сега окачването.Първо да кажа, че и вилката и шока бяха за моите килограми-67 съм и като се качих САГ-а беше около 20%, което е колкото трябва.Настройките на вилката не сме ги ръчкали, но определено се усещаше мазна и работеща добре.Същото важи и за рамката(доколкото може да се разбере от каране на асфалт, слизане по стълби и тем подобни).При напълно отключен шок, рамката се клати като се кара „на педали”, но все пак това са 160 ход, а не състезателно ХС колело.За сметка на това е много чувствително към малки неравности и това се усеща при преминаване през дребни камъни и насипан чакъл (намерихме такива на един строеж).Как ще работи при по-големи неравности- ще разберем тепърва.

Имам(е) едно сериозно питане към по-опитните.Вилка е Rock Shox Lyrik DHRC има Mission Control DH.Всичко е ок откъм работа и настройки, но..защо няма заключване.Пробвахме да натиснем сивата врътка надолу и да завъртим, но нищо-не мърда.Направи ми впечатление се няма лепенка на короната, на която да е описано как се заключва.Възможно ли е просто да няма заключване, защото е Mission Control DH и се предполага, че не е толкова нужен.(Такава е хидравликата на Боксер)?
И един минус на цялата картинка.Рамката дере кола ужасно много.

Каране е само градско, а деругите по кола са доста дълбоки и определено не са от мръсотия и пясък между кола и тръбата.Няма откъде да са влезли там. Като цяло кола се движи доста трудно в тръбата, което също не знаем от какво е.Не че е фатално, ама..не се очаква от колело за 2000евро..
Това са ми впечатленията от 15-20 минутно каране.Поздрави на всички, още отзиви ще има от собственика, след като го пробва подобаващо.

П.П- праткита ли е Canyon, да монтират команди Шимано СЛХ/Деоре ХТ без дисплеи ? А такива да няма заедно с колелото?