Видео от кърджали :)

В този форум публикувайте теми от следните видове:
1) Връзки и коментари за видеоматериали (клипове, пълнометражни филми и т.н.), свързани с колоезденето.
2) Теми, в които основната идея е да се пускат снимки с някаква определена тематика.
3) Теми, в които хората показват новите си велосипеди и компоненти, получават поздравления за тях и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 500 / 700 / 5

Re: Видео от кърджали :)

Мнениеот TAZEX » Нед Дек 04, 2011 9:34 pm

mitaka12345 написа:просто не може да се опише вие се най-лошите карачи, който съм виждал а за човките да не говорим просто смях в залата таман днеска пуснахме Сопот и видях как едно момче направи супер човка ,но вашето направо не може да се опише :D :D :D :roll2: :roll2: :lol:

ЗАЩО ДА СМЕ НАЙ ЛОШИТЕ КАРАЧИ АЗ СЪМ НАЧИНАЕЩ НЕ СА НУЖНИ ТОЛКОВА КРИТИКИ :beer:
Аватар
TAZEX

Рейтинг: 1205

Мнениеот DEMON BOY 13 » Нед Дек 04, 2011 9:55 pm

mitaka12345 написа:просто не може да се опише вие се най-лошите карачи, който съм виждал а за човките да не говорим просто смях в залата таман днеска пуснахме Сопот и видях как едно момче направи супер човка ,но вашето направо не може да се опише :D :D :D :roll2: :roll2: :lol:

Момче личи си,че си див комплексиран селянин,вземи замълчи просто вместо да спамиш простотии и да се изкарваш голям карач,защото съм убеден,че не караш и толкова колкото карат момчетата в клипа !
Аватар
DEMON BOY 13

Рейтинг: 1231

Мнениеот the7one » Нед Дек 04, 2011 9:58 pm

Какво плюете по момчето бе, помияри? Завиждате само. Негова работа си е като има mondraker. Като има пари, ще кара mondraker. И аз, ако имах ,и дори да не мога да карам, пак бих си купил.
Бехти, не ги слушай тия комплексари, браво за колелото, има време да се научиш, никой не се ражда научен, а пък и доста от хората, които плюят в тая тема и това не могат. :)
the7one

Рейтинг: 965

Мнениеот mitaka12345 » Пон Дек 05, 2011 2:37 pm

DEMON BOY 13 написа:

Момче личи си,че си див комплексиран селянин,вземи замълчи просто вместо да спамиш простотии и да се изкарваш голям карач,защото съм убеден,че не караш и толкова колкото карат момчетата в клипа !

ти пък сякаш нещо ще направиш аз започнах с drag grizzly сега съм с climber всички са започнали с спринтове и интербайкове ,но още с тези колела сме се научили и тогава са си купили по-добри колела ,а пък ако искаш ще направя няколко снимки :beer:
mitaka12345

Рейтинг: 1000

Мнениеот CocaCola » Пон Дек 05, 2011 2:42 pm

mitaka12345 написа:
DEMON BOY 13 написа:

ти пък сякаш нещо ще направиш аз започнах с drag grizzly сега съм с climber всички са започнали с спринтове и интербайкове ,но още с тези колела сме се научили и тогава са си купили по-добри колела ,а пък ако искаш ще направя няколко снимки :beer:

Тичай навън да те видя кво можеш де... кажи даже къде живееш да дойда да те видя :) :idea:
SCOTT YZ0 RIDER !
Аватар
CocaCola

Рейтинг: 946

Мнениеот biker9812 » Пон Дек 05, 2011 5:50 pm

Престанете да се карате тука да не ви е скупе или facebook само спамите с глупости не стига че се е потрудил да направи клип да покаже своите умения. Вместо да му дадете съвет как да кара и да не удря човки вие само спорите.
Както казах в предишния ми коментар чoвек не се е родил научен.
Изображение
biker9812

Рейтинг: 1032

Мнениеот vanko94 » Вто Дек 06, 2011 4:47 pm

Интересно на снимките от поста на новото ти колело е със боксер viewtopic.php?f=31&t=102755 , а на клипа със някаква еднокоронна вилка,сигурен ли си че снимките които си постнал са на твоето колело,рамката може да е същата, но другите компоненти незнам.
Аватар
vanko94

Рейтинг: 910

Мнениеот CocaCola » Вто Дек 06, 2011 4:56 pm

vanko94 написа:Интересно на снимките от поста на новото ти колело е със боксер viewtopic.php?f=31&t=102755 , а на клипа със някаква еднокоронна вилка,сигурен ли си че снимките които си постнал са на твоето колело,рамката може да е същата, но другите компоненти незнам.

Самият той каза че е направил доста промени,така че предполагам че е неговото а пък и не са чак толкова често явление тези рамки :D , а на клипа е с фоксче :)
SCOTT YZ0 RIDER !
Аватар
CocaCola

Рейтинг: 946

Мнениеот behti » Вто Дек 06, 2011 5:10 pm

CocaCola написа:
vanko94 написа:Интересно на снимките от поста на новото ти колело е със боксер viewtopic.php?f=31&t=102755 , а на клипа със някаква еднокоронна вилка,сигурен ли си че снимките които си постнал са на твоето колело,рамката може да е същата, но другите компоненти незнам.

Самият той каза че е направил доста промени,така че предполагам че е неговото а пък и не са чак толкова често явление тези рамки :D , а на клипа е с фоксче :)

Боксера ми е от много време обаче имаше проблем и за това си бях сложлил фокса . Но вече от събота съм с боксер :beer:
Аватар
behti

Рейтинг: 1199

Мнениеот Svetoslav Ivelinov » Вто Дек 06, 2011 11:25 pm

Абе оставете момчетата , има време да се научат . Никой не ги гони . А за този с рамчето само една касчица и ще добиеш известна смелост :agree: :beer: :)
Svetoslav Ivelinov

Рейтинг: 1185

Мнениеот TAZEX » Сря Дек 07, 2011 3:38 pm

Svetoslav Ivelinov написа:Абе оставете момчетата , има време да се научат . Никой не ги гони . А за този с рамчето само една касчица и ще добиеш известна смелост :agree: :beer: :)

знам но като размера ми е ХS и няма кой да продава :D втора ръка а в момента нямям възможност за нова :dontknow:
Аватар
TAZEX

Рейтинг: 1205

Предишна

Назад към Радост за окото (видео и снимки)