С ново колело (Drag C1)

В този форум публикувайте теми от следните видове:
1) Връзки и коментари за видеоматериали (клипове, пълнометражни филми и т.н.), свързани с колоезденето.
2) Теми, в които основната идея е да се пускат снимки с някаква определена тематика.
3) Теми, в които хората показват новите си велосипеди и компоненти, получават поздравления за тях и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 500 / 700 / 5

Re: С ново колело (Drag C1)

Мнениеот LongAndYoung » Нед Дек 11, 2011 10:31 am

Metomixa написа:Нещо му е омръзнало на пича явно.

Ами да за жалост се продава :) И не ми е омръзнало но просто искам мекица иначе за мен това е перфектното колело :bowdown: За 1000 лева го продавам и с тези пари ще взема рамка Big Hit със шок DHX 5.0 и вилица Marzocchi 66 :) :popcorn:
boriss13 написа:То на културния човек не му трябват закони, а за простака законите са за да се нарушават.
Аватар
LongAndYoung

Рейтинг: 979

Мнениеот Metomixa » Нед Дек 11, 2011 11:11 am

LongAndYoung написа:
Metomixa написа:Нещо му е омръзнало на пича явно.

Ами да за жалост се продава :) И не ми е омръзнало но просто искам мекица иначе за мен това е перфектното колело :bowdown: За 1000 лева го продавам и с тези пари ще взема рамка Big Hit със шок DHX 5.0 и вилица Marzocchi 66 :) :popcorn:

Е поне ще му вземеш парите на това колело,защото е доста сполучлива сглобка ;) :beer:
Аватар
Metomixa

Рейтинг: 1072

Мнениеот wanko_ » Нед Дек 11, 2011 11:14 am

Успех в продаването :agree: :agree:
Cycling is not just a sport, it's a religion!

ВЕЛОКЛУБ "ПЛАНИНСКИ ОРЕЛ" - ГР.ТЪРГОВИЩЕ
Аватар
wanko_

Рейтинг: 1173

Мнениеот dirtnewbie » Нед Дек 11, 2011 12:08 pm

С толкова пари няма да можеш да вземеш рамката, шока и вилката. Обаче може и да има добри оферти, не знам.. :dontknow: Успех в продаването и за закупуването. :agree:
make my wishes come true
dirtnewbie

Рейтинг: 1067

Мнениеот LongAndYoung » Нед Дек 11, 2011 3:08 pm

Благодаря ви :) В момента го давам на коледна цена защото е криза ! (900 лева)
@Metomixa колелото ми излезе 1480лв. без слагането на средно и такива неща инче съм пръснал г/д 1510 лв. за наплитане , слагане на средно , слагане на чашки и такива основни неща :) Но просто както казах ще взимам мекица и за това го продавам който го вземе това е на оферта.
boriss13 написа:То на културния човек не му трябват закони, а за простака законите са за да се нарушават.
Аватар
LongAndYoung

Мнениеот Metomixa » Нед Дек 11, 2011 3:26 pm

LongAndYoung написа:Благодаря ви :) В момента го давам на коледна цена защото е криза ! (900 лева)
@Metomixa колелото ми излезе 1480лв. без слагането на средно и такива неща инче съм пръснал г/д 1510 лв. за наплитане , слагане на средно , слагане на чашки и такива основни неща :) Но просто както казах ще взимам мекица и за това го продавам който го вземе това е на оферта.

мм тая цена е доста привлекателна (ако не си бях набелязал колело 100% щях да го взема),но такова хубаво колелце се някой ще го купи ;) :beer:
Аватар
Metomixa

Рейтинг: 1072

Мнениеот kriisoo » Нед Дек 11, 2011 3:57 pm

Това, че си набил 1500 лв не значи, че ще го продадеш за толкова... Реалната цена на това колело втора ръка е около 750-800 лв. Та дори е без предна спирачка, а вилката е XCR :crap: Ако успееш да го продадеш за 1000, ще ми дадеш надежда в живота, че ще мога да продам моя climber за поне 1300, с marzocchi drop off и elexir 5тиции и ... абе ще го видите скоро... :deal: Не искам да те обиждам или каквото и да е.. Просто ти казвам истината... един приятел си продаде climber-a с Дуро трипъл и бб5тици за 700 лв...... Казвам ти ги тия неща за да имаш реална преценка, защото виждам, че правиш някакви планове ако извадиш 1000 лв от това какво ще си купиш..

Поздрави и успех!! :beer:
Аватар
kriisoo

Рейтинг: 1254

Мнениеот LongAndYoung » Нед Дек 11, 2011 5:14 pm

kriisoo написа:Това, че си набил 1500 лв не значи, че ще го продадеш за толкова... Реалната цена на това колело втора ръка е около 750-800 лв. Та дори е без предна спирачка, а вилката е XCR :crap: Ако успееш да го продадеш за 1000, ще ми дадеш надежда в живота, че ще мога да продам моя climber за поне 1300, с marzocchi drop off и elexir 5тиции и ... абе ще го видите скоро... :deal: Не искам да те обиждам или каквото и да е.. Просто ти казвам истината... един приятел си продаде climber-a с Дуро трипъл и бб5тици за 700 лв...... Казвам ти ги тия неща за да имаш реална преценка, защото виждам, че правиш някакви планове ако извадиш 1000 лв от това какво ще си купиш..

Поздрави и успех!! :beer:

Добре де според мен 900 лева е перфектно и както метомикса казва :agree: Даже от 21.12.2011 до 25.12.2011 ще го пускам на 850лв. та който е късметлия .. ако има 1000 лева ще му вземе едно предно джуйси и малко тунинг ;)
Аватар
LongAndYoung

Мнениеот LongAndYoung » Сря Дек 28, 2011 10:35 am

И се сдобих най-накрая с предна спирачка :beer:
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Ако не ме мързи днес вечерта ще кача цели снимки на колелото :) А и да ви се похваля също така с нова задна гума не е кой знае какво но бие на очи :nuts:
Изображение
Аватар
LongAndYoung

Предишна

Назад към Радост за окото (видео и снимки)