Metomixa написа:Нещо му е омръзнало на пича явно.
Ами да за жалост се продава

Metomixa написа:Нещо му е омръзнало на пича явно.
boriss13 написа:То на културния човек не му трябват закони, а за простака законите са за да се нарушават.
LongAndYoung написа:Metomixa написа:Нещо му е омръзнало на пича явно.
Ами да за жалост се продаваИ не ми е омръзнало но просто искам мекица иначе за мен това е перфектното колело
За 1000 лева го продавам и с тези пари ще взема рамка Big Hit със шок DHX 5.0 и вилица Marzocchi 66
![]()
boriss13 написа:То на културния човек не му трябват закони, а за простака законите са за да се нарушават.
LongAndYoung написа:Благодаря виВ момента го давам на коледна цена защото е криза ! (900 лева)
@Metomixa колелото ми излезе 1480лв. без слагането на средно и такива неща инче съм пръснал г/д 1510 лв. за наплитане , слагане на средно , слагане на чашки и такива основни нещаНо просто както казах ще взимам мекица и за това го продавам който го вземе това е на оферта.
kriisoo написа:Това, че си набил 1500 лв не значи, че ще го продадеш за толкова... Реалната цена на това колело втора ръка е около 750-800 лв. Та дори е без предна спирачка, а вилката е XCRАко успееш да го продадеш за 1000, ще ми дадеш надежда в живота, че ще мога да продам моя climber за поне 1300, с marzocchi drop off и elexir 5тиции и ... абе ще го видите скоро...
Не искам да те обиждам или каквото и да е.. Просто ти казвам истината... един приятел си продаде climber-a с Дуро трипъл и бб5тици за 700 лв...... Казвам ти ги тия неща за да имаш реална преценка, защото виждам, че правиш някакви планове ако извадиш 1000 лв от това какво ще си купиш..
Поздрави и успех!!
Назад към Радост за окото (видео и снимки)
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 7 госта