Изчаквах момента,да се стопи снегът на Локорско,да снимам новата рамка,на фона на местните,червените скали,в тон с моята рамка.

След година и нещо каране на твърдак,реших да пробвам с мека рамка.Първата беше Iroh Hourse 6 point,цяло колелоно размер S,малко късичко ми идваше,та жената се уреди с ново прекрасно колело.Е да де,но аз пак си останах без мекица.След гледане в нета,си харесах от Хамерика,един Джаянт,чисто нова рамка,размер М,цена прекрасна,до тук всичко добре,но как да се поръ1а от там...

.Обадих се на някои приятели,но реших че е голяма врътня.Намерих
фирма,която внася от САЩ,срещу скромните 5-7% от цената на стоката.Време за доставка 2-3 седмици.Живота е прекрасен,желанието изпълнено,започнах даже да си търся курбели на 83 мм,намерих си(добре,че не си ги купих).Минаха тия седмици,отивам да проверя какво става(по телефона не отговарят),увериха ме,че всеки момент ще е тук.Няма да ви занимавам,колко пъти ходих(всичкото ходене беше още месец).Накрая си взех парите,писна ми от чакане.Реших да разгледам,розовото колело...у Англия.Гледах,преценявах,накрая една вечер,се спрях на една рамка,която не е много срещана в БГ,камо ли цветът....

Специалисти много,но Sx trail,има само няколко.Тук на помощ се включи Благо(горящия лед).Поръчахме рамката,след 2 седмици пристигна кашонЯ...

.
От рамчето прехвърлих частите,малко дилеми с декланшора и колчето за седалката,но нали за това има приятели

.А-ааа,забравих да ви кажа,от де се пръкна това име...Бакърчо.....заслуга за това има един байкър,дет се търкаляме заедно,по родните пътеки.....Кроко се нарича,тоз зевзек.Мога да,споделя,че много мазно вози по камЪните,голяма разлика от Iron Hourse-a.
И ето това се получи.

А това са двечките,да свикват ...

Ето частите:
Рамка: Specialized SX Trail 2009
Шок: Fox DHX 5 с пружина 650 либри(пак FOX)
Вилка: Fox Talas 2008
Капли: Mach 1 Mad
Главини: предна Hope pro 2--задна Halo
Спирачки:предна-задна Hope V2.
Дискове:Hope 203 mm
Кормило: Answer pro taper 760 mm
Лапа: Answer Rove Dirt Jump 50mm
Скорости: Shimano XT и верига XTR(че много ги кинем..

)
Предстои смяна на колчето с

,но другата седмица ще се поръча,че размера не е много популярен...420мм на 30.9.
Червения цвят на кормилото,не се връзва много със цвета на колелото,но са няма финанси за друго...
Ми,това е в общи линий,надявам се да ви хареса.
Поздрави :